Wurlitzerdromen

crosley_wurlitzer_1015_jukebox_thumbWurlitzerdromen

Bobby Darin was in de vijftiger jaren één van de talrijke Amerikaanse succesvolle zangers van Italiaanse afkomst.  Nogal wat liedjes, vandaag nog levendig in onze herinneringen, werden door hem naar de top van de hitlijsten gezongen.  Zoals bv. deze ‘Dream Lover’. 

Bobby overleed op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van zijn hartproblemen.  Zijn leven werd verfilmd “Beyond the Sea” met Kevin Spacey  in de hoofdrol.

Liefs van jullie Lolita

9 gedachten over “Wurlitzerdromen

 1. Vic …Lolita is ons vergeten . Ik had zo gehoopt op een ode aan ons aller Eddy Wally

  • Niet vergeten. Ben geen liefhebster van Eddy Wally, eerder het tegenovergestelde. Probeer nog eens een nummer aan te vragen. Liefst van iemand die kan zingen én een beetje ‘normaal’ doet.

    • Onze redactie maakt zich echt zorgen. Is hij ziek? Heeft hij het land en ons verlaten?

   • Allee Lolita ! Ik heb al zijn platen , geweeeldig , kreeg zelfs ooit een hand van hem …Hij wou eerst …een kus…maar dat heb ik geweigerd

 2. Ik hoorde zojuist het succesnummertje van onze betreurde Ann Christy “””Gelukkig zijn”””” vanwege een deur die plots opengaat . Ik moest onmiddellijk denken aan onze asielbroeders , het liedje is heel toepasselijk voor de nieuwkomers . Een,twee, drie…..”””””” Dat heet dan gelukkig zijn , Europese grenzen die plots opengaan !””””””””

Reacties zijn gesloten.