7 gedachten over “Worden de para’s nu ook ingeschakeld?

 1. In een normaal land zou Filip politiebescherming krijgen – zie bv. Wilders NL.
  Een andere optie zou bv. kunnen zijn de ganse familie een wapendrachtvergunning te geven en een degelijke opleiding om de respectievelijke wapens te gebruiken.

 2. Hoe kan dat nu ? Hij had zijn geweer op mij gericht ! De wapenwetgeving is heel streng in Belgie , vraag dat maar aan Onckelinx . Ge moogt zomaar niet rond lopen met een geweer , dat is strafbaar !!!! Verdomme Filip zorg ervoor dat ge zo vlug mogelijk een wapen hebt . Ik weet , besef het maar al te goed ! Indien ge uit zelfverdediging , of om uw dierbaren , te beschermen , zou schieten op een stuk krapuul , zou ik echt niet in uw schoenen willen staan . Eerst en vooral de correcte media krijgt een vette kluif , een natte droom ! De diepbedroefde familie van dat krapuul krijgt een top advocaat cadeau met als specialisatie krapuulverdediger . De eis voor schadevergoeding en smartgelden voor de ontroostbare nabestaanden mag natuurlijk niet ontbreken en dergelijke fratsen die een “beschaafde begripvolle” justitie kenmerken . Maar dat alles is nog beter dan gras op uwe buik Filip !

  • Klop natuurlijk weer.
   Voor de laatste zin heeft men in de VS een gezegde:
   “Beter rechtstaan voor een rechter dan te liggen op een begraafplaats”

 3. 14 dagen geleden bij de zelfdoding van Stevaert was een volledige nieuwsuitzending bijna te kort. Zij die denken “belangrijk te zijn in Vlaanderen” stonden te drummen om hun duit in het zakje te doen. Nu Dewinter het slachtoffer is van een (gelukkig mislukte) aanslag, zijn er weinig “belangrijke” om hun duit in het zakje te doen. Zelfs nog geen zweem van “verontwaardiging”. Graag sluit ik me aan bij de reactie van Wes Hardin.

  • Juist gelezen op Twitter, nieuwe doodsbedreigingen voor Filip Dewinter en Geert Wilders.

 4. Filip een van onze grootste politiekers van het land wordt meermaals bedreigd maar krijgt geen bescherming; ik heb veel eerbied voor u en stond naast u op de Pegida betoging in Gent. Er waren daar 2 islamitische dames die van hun neus kwamen maken en waartegen Filip de waarheid zei. Hadden er 2 Pegida aanhangers gaan protesteren tegen Hart voor hard dan lagen zij waarschijnlijk in het hospitaal met verschillende breuken als ze al ,niet dood waren geslagen. Wij zijn veel te braaf

 5. Dit was geen Pegida wandelaar. Dit is iemand die weet waar de personen wonen die hij viseert. Iemand die bij een volgende actie door anderen wordt begeleid. Die vervolgens het huis bestormen en verwoesten als ze de gezochte niet vinden. Als ze hem vinden wordt hij met schoten doorboord of met een touw om de hals gehangen aan de dichts bij zijnde lantarenpaal.
  Dit is geen scenario voor een thriller maar harde, reeds bewezen realiteit.

Reacties zijn gesloten.