Wist u dat…

MarnixlogoWist u dat…

 • Nederland: 11.04.2013                                                                      De Stichting Zendtijd Moslims (SZM) mag programma’s gaan maken voor radio en televisie. Het Commissariaat voor de Media heeft de organisatie een uitzendvergunning verstrekt, zo maakte het CvdM bekend. De Stichting Zendtijd Moslims is de opvolger van een aantal eerder gesneuvelde moslimomroepen, waarvan de laatste in 2010 zijn zendtijd kwijtraakte. De omroep mag op basis van de ‘omvang van de islamitische stroming’ 175 uur en twaalf minuten per jaar uitzenden op de publieke radiozenders. Op televisie krijgt de stichting tot eind 2015 jaarlijks 58 uur en twaalf minuten tot haar beschikking voor religieuze programma’s.                                                  http://radio.nl/776659/cvdm-geeft-moslims-weer-zendtijd
 • Dealers uit Nador opgepakt in België 13.04.201                                                            Twee Marokkanen afkomstig uit Nador, zijn zondag aangehouden voor drugshandel, in de Belgische stad Moeskroen. Na een korte achtervolging werden de twee gearresteerd door de politie. Tijdens de achtervolging gooiden ze de drugs uit de auto. In totaal werden 15 gram cocaïne en 26 gram heroïne teruggevonden. Ook hun mobiele telefoons en auto werden in beslag genomen. Beide mannen bevinden zich illegaal in België. De chauffeur, 29, ontkent betrokken te zijn bij drugshandel. Zijn passagier, de 27-jarige Nabil Abarkan, bekende gedeeltelijk.                         http://www.bladna.nl/dealers-nador-belgie,05779.html
 • Egypte: 13.04.2013         Psst! Syrisch vrouwtje kopen?                                   Egypte-trouwen“Handel is handel” denken de moslim slavenhandelaren in Egypte. Vrouwelijke vluchtelingen uit Syrië worden op bijgaande poster te koop aangeboden om mee te trouwen. Ze worden geleverd in de smaken: “Gescheiden (verstotenen), weduwe of maagd (juffrouwen)”. De verkoop vindt plaats bij de “huwelijksmakelaar” in de Ahmad Orabi straat in Damanhour, Gawish-building, 2de verdieping.

Alleen afhalen en thuis “consumeren”. Garantie tot aan de voordeur.
Die 5 miljard kromme Europese dollars hulp voor de “democratie” beginnen al vruchten af te werpen.
Het wachten is nog op de eerste openbare hoofd- en hand- en voetafhakkingen in MuslimBrotherland.
http://www.amsterdampost.nl/psst-syrisch-vrouwtje-kopen/

 • 45 jaar islamisering in België

1967 –  Tijdens het bezoek van koning Fayçal aan België, biedt wijlen koning Boudewijn  hem het oosters paviljoen aan in één van de mooiste wijken van de hoofdstad dichtbij de gebouwen van de Europese Gemeenschap ter oprichting van de moskee en de hoofdzetel van het nieuw Islamitisch en Cultureel Centrum van België.
1968 – Wijlen koning Fayçal besluit dat zijn land zal instaan voor de volledige financiering van de bouw- en renovatiewerken van dit nieuw Islamitisch en Cultureel Centrum van België opdat deze zou dienen als vuurtoren van de islam in Europa.  De Belgische regering erkent het Islamitisch Centrum als vertegenwoordiging van de islam en de moslims in België.  http://www.centreislamique.be/nl/node/159
1974 – De Belgische regering erkent de islam officieel als godsdienst. Eén van de gevolgen van deze erkenning is de goedkeuring op 17/06/1975 van het inlassen van islamlessen in het lessenpakket.

(Onder meer, onder druk van de oliecrisis die  begon in 1973 werd deze toegeving gedaan om de oliesjeiks niet teleur te tellen.)
De vuurtoren van de islam in Europa heeft zijn taak zeer goed ter harte genomen en zelfs zo goed, dat de islam indringend bezig is met alle middelen met hun doel te bereiken om als tegenmaatschappij onze maatschappij “onleefbaar” te maken, te vernietigen en tot overname te dwingen. Hun doel, te heersen over de wereld.
Vrijdag = moskee dag, separatisme, ramadan, halal, halal- terminal Zeebrugge, gescheiden refters om niet te moeten zitten naast collega’s die varkensvlees eten, boerkini zwemmen, islamitisch wonen, hoofddoek, polygamie, kind huwelijken, gebedsruimtes op het werk om 5 keren per dag te bidden, onderwerping, ritueel slachten, halal voeding, halal bankieren, halalcertificaat, bankautomaatkrakers, bankkaartgegevensdieven, kettingrukkers, sacochentrekkers, ringknippers, inbraakbendes, autodieven, GSM-dieven, drugshandelaars en verkoop, afpersing onder bedreiging, grens overschrijdende overvalteams en raamkrakers, OCMW-misbruikers, Sociale zekerheid oplichters, criminelen, groepsverkrachtingen, schelden en naroepen (kafir = ongelovige, hoer, enz.) en verwijten op straat, eremoord, schapen kidnap rond de periode van de ramadan, suikerfeest, messentrekkers, agressie op de treinen, bus, waarvan ze onbetaald gebruik van maken, en voor het eerst nu jihadstrijders, enz… vul zelf maar aan welke verrijking België nu nog rijker is geworden. Feiten die vóór 1975 ondenkbaar waren. De kloof tussen de autochtone bevolking en Moslims wordt steeds groter. Nu de autochtone bewoners verdreven zijn naar elders, zijn hele wijken zelfs gemeenten geïslamiseerd klaar om Sharia gebied te worden waar zelfs de politie niet meer welkom is. Overal waar deze “sprinkhanenplaag moslims”, opduikt trekken ze een spoor van verwoesting!
De kaart met de vreemdelingen/immigratie in België vindt u bij  http://blog.lesoir.be/docs/2013/03/02/la-carte-de-limmigration-en-belgique/

 • Duizenden migranten slachtoffer van geweld in Marokko 14.04.2013

Duizenden sub-Sahara migranten zitten vast in Marokko door het steeds strengere Europese migratiebeleid.
In het Koninkrijk is deze kwetsbare bevolking het slachtoffer van geweld en allerlei misbruiken. Artsen Zonder Grenzen hekelt hun levensomstandigheden.
http://www.bladna.nl/migranten-geweld-marokko,05783.html

 • 50 jaar Marokkaanse immigratie in Duitsland   8.04.2013

Duitsland en Marokko vieren dit jaar de 50e verjaardag van de Marokkaanse immigratie in het Europees land. De Raad van Marokkanen in het Buitenland (CCME) heeft hierover een debat georganiseerd met Marokkaanse schrijvers, journalisten en verantwoordelijken die in Duitsland wonen.
http://www.bladna.nl/50-jaar-marokkaanse-immigratie-duitsland,05749.html

 • Zineb Belmkaddem: “Hervormingen zijn flauwekul”  6.04.2013

Francois Hollande stelde donderdag, tijdens zijn bezoek aan Marokko, dat het land beslissende stappen heeft ondernomen om een echte democratie te worden.
Zineb Belmkaddem, Marokkaanse pro-democratie activiste, is het niet eens met de Franse president.
                                                                                                                      http://www.bladna.nl/zineb-belmkaddem-democratie-marokko,05736.html

 • Vrouwen Marokko met djellaba op straat tegen Femen 13.04.2013

Marokkaanse vrouwen gaan op zondag 12 mei in Rabat, in djellaba en met een hoofddoek, betogen tegen de vrouwenbeweging Femen.
In Tunesië en Algerije vonden gelijkaardige protestacties plaats op 23 maart en 6 april. In Tunesië demonstreerden vrouwen in sefsari en in Algerije in haik, beiden traditionele outfits.
Een tweetal weken geleden werd een Marokkaanse tak van Femen opgericht. Marokkaanse vrouwen worden door de beweging aangemoedigd topless foto’s van zichzelf op internet te plaatsen.
De vrouwenbeweging, dat wil strijden tegen de opkomst van het salafisme, had begin april veel kritiek gekregen in de moslimwereld. Activisten van de bewegingen hadden toen half naakt, een salafistische vlag verbrand, voor de Grote moskee van Parijs.

Minister van Vrouwen Bassima Hakaoui, ondervraagd over Femen door Al Massae, verklaarde dat “naakt demonstreren ons terugbrengt naar de prehistorie, toen de mens bloot rondliep”.                                                                                                   http://www.bladna.nl/vrouwen-marokko-djellaba-femen,05778.html

 • Indonesische dienstmeiden seksslavinnen in Marokko  10.04.2013

Tientallen Indonesische dienstmeiden worden in Marokko uitgehongerd, gemarteld en seksueel misbruikt door hun werkgevers. De Indonesische ambassade in Rabat krijgt dagelijks klachten binnen van misbruikte vrouwen.
In 2012 werden een twintigtal gevallen behandeld door de Indonesische ambassade in Marokko. Dat rapporteerde een consulaire medewerker zaterdag, op een meeting van het Marokkaanse Centrum voor Mensenrechten.
De Indonesische diplomaat stelt dat er in Marokko netwerken bestaan, die de ellende van vrouwen in armere landen gebruiken om hem naar het Koninkrijk te doen komen. Marokkaanse gezinnen nemen immers liever mensen uit Zuidoost-Azië in huis, voor hun discretie en om hun kinderen Engels te leren.
In Casablanca, Rabat en Marrakech werken ruim 200 Indonesische dienstmeiden. Zij verdienen gemiddeld 200 dollar per maand, maar die som krijgen velen nooit te zien.
Anita, 26, is één van hen. Ze werd bijna een jaar lang mishandeld en seksueel misbruikt in een villa in de California wijk in Casablanca. Na klacht te hebben ingediend kreeg ze onderdak bij haar ambassade in Rabat. Ze woont er nu al 10 maanden. De justitie weigert zich uit te spreken over haar zaak.
http://www.bladna.nl/indonesische-dienstmeiden-seksslavinnen-marokko,05756.html

 • Turkije:15.04.2013

Een rechtbank in Istanboel heeft de beroemde pianist Fazil Say tot tien maanden voorwaardelijk veroordeeld wegens godslastering. Dat melden Turkse media.
Say had via de sociaalnetwerksite Twitter meermaals kritische en spottende uitspraken over de islam gedaan. Drie Turken hadden daarop een klacht tegen hem ingediend. Volgens hen had Say de religieuze waarden van de islam en de aanhangers van dat geloof openlijk beledigd.
De advocaat van de 43-jarige Turkse pianist wenste na afloop van het proces in eerste aanleg geen verklaringen af te leggen aan de pers.                             http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130415_00541021

 • Varkensvlees ontdekt in halalvlees in Italië  15.04.2013

Sporen van varkensvlees werden ontdekt in halalvlees in Lombardije. Dat melden experten van het halal-voedselagentschap in Italië.
De zaak roept een sterke controverse op in Italië, waar enkel in Milaan al, 220 van de 300 slachthuizen halalvlees commercialiseren.
Onderzoek werd gedaan bij verschillende slagers van Milaan, na het Europees congres van de Wereldraad van halalproducten, op 2 maart dit jaar.
Het doel is om de traceerbaarheid van halalproducten in het noorden van Italië te versterken. Valse halal-labels komen immers veel voor in de regio.

In de komende maanden gaat het halal-voedselagentschap onderzoek doen in ander steden van Italië, waar 2 miljoen moslims wonen, waaronder meer dan 500.000 Marokkanen.                                                                                                http://www.bladna.nl/varkensvlees-halalvlees-italie,05796.html

 • Hamas geeft militaire training op school en leert het gebruik van wapens aan. 15.04.2013

In de korte videoreportage hierboven van Al Jazeera van donderdag 16 april 2013 is te zien hoe Palestijnse jongeren van 15-16 jaar oud militaire drill krijgen en leren hoe met wapens om te gaan,(in voorbereiding voor de oorlog tegen Israël). Niet iedereen is daar even gelukkig mee in Gaza en zeggen dat de lessen aan de academie voor de jongeren beter theoretisch zouden zijn en niet meteen een praktische opleiding in wapens zouden mogen omvatten.

Zoals u zelf kan vaststellen worden onze maandelijkse giften van miljoenen euro’s en dollars “hulpgelden” aan de Palestijnse Autoriteit, bijzonder nuttig besteed in Gaza…

Marnix