Wist u dat…

MarnixlogoWist u dat:

 • Meisje (een kindje van 9 jaar) zwaargewond na poging tot beroving – Krimpen a/d IJssel, 11.04.2013

Rond 12.30 uur liep het meisje ter hoogte van de Zomereik in Krimpen a/d IJssel toen ze door vier jongens werd aangesproken. De vier wilden geld hebben. Vervolgens werd ze geslagen, op de grond gegooid en tegen haar hoofd geschopt.
Een vrouw greep in en schoot het meisje ter hulp waarop de jongens zijn weggevlucht.
In het ziekenhuis bleek het kind een zware hersenschudding en een -bloeding te hebben opgelopen.  Signalement: 3 licht getinte en 1 blanke jongen van ca. 14 / 15 jaar.

Het zal jouw kind maar wezen!  Dit meisje is in hun ogen een waardeloos “iets” en dat tonen ze ons overduidelijk, hun übermacht demonstrerend. Een moslim mag een dhimmi allerlei kwaad aandoen die hij een moslim niet mag aandoen met als doel de bestaande maatschappij te ontwrichten en te islamiseren.

Bron: http://www.dichtbij.nl/capelle-krimpen/regionaal-nieuws/artikel/2730889/meisje-9-zwaargewond-in-ziekenhuis-na-beroving.aspx

 • Egypte op klaarlichte dag – jonge Koptische vrouw, openbaar verkracht.

Naar het voorbeeld van hun leidsman en profeet Mohammed, midden op straat met een bende mannen zomaar zonder enige aanleiding een niet islamitische vrouw verkrachten onder het aanroepen van Allah, alleen omdat ze was wie ze was, een anonieme Koptische analfabetische jonge vrouw.

Een moslim mag een niet-moslim allerlei kwaad aandoen die hij een moslim niet mag aandoen, doel: de bestaande maatschappij te ontwrichten en te islamiseren.
Video:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1YnnyXNItqk

 • Verenigde Staten: Vader (christen) neergeschoten door moslimzoon.

Een gelovige van de Kerk van God in Christus in Ashtabula in Ohio, Richard Riddle, werd na het verlaten van de kerk neergeschoten door zijn zoon Rashed Riddle.
Rashad zei eerst nog iets tegen zijn vader, en riep toen volgens getuigen tijdens zijn daad diverse keren ‘Dit is de wil van Allah, dit is de wil van God’.
Er maakte zich daarna een grote paniek van de kerkgangers meester.
Bron: The Blaze, 1 april 2013

Hoelang zal het nog duren voor hetzelfde hier zal gebeuren met die gasten die hier gebleven zijn of mogelijks zouden terugkeren uit Syrië?

 • Turkse politie deelt chocolade uit aan verkeersovertreders

Op verschillende plaatsen in de gemeente Kozan provincie Adana werden controles uitgevoerd. Bestuurders die zaten te bellen, geen gordel om hadden of te hard reden werden aangehouden en op hun fout gewezen. Daarna kreeg de overtreder geen boete maar een verfrissende straal kolonya en een handje bonbons. Een man werd zelfs verrast met een bosje bloemen.

Ongelooflijk maar waar, kwestie van aanpak om die fijne gevoeligheden van uw volk te kennen en te waarderen
Video op: http://www.haberler.com/polis…

 • Pakistan: Ruim 900 vrouwen slachtoffer van eremoord

De Mensenrechten Commissie van Pakistan (HRCP) zegt in haar jaarrapport dat er vorig jaar 913 vrouwen (waarvan 99 minderjarig) het slachtoffer zijn geworden van een eremoord. Vermoedelijk ligt het werkelijke aantal hoger, dit zijn alleen de geregistreerde gevallen.
Zeker 614 vrouwen zouden zijn vermoord omdat ze een ‘ongeoorloofde relatie’ zouden hebben gehad en 191 anderen omdat ze met een man waren getrouwd waar de familie niet achter stond. Ook 7 hindoeïstische en christelijke vrouwen werden slachtoffer van eremoord.
Vooral naaste familieleden waren de dader: in 202 gevallen de broer, in 91 gevallen de vader en in 209 gevallen de echtgenoot van het slachtoffer.
In een enkel geval werden de daders gearresteerd, maar meestal hebben de autoriteiten wel begrip voor de situatie. Ook al zijn eremoorden in Pakistan verboden, de kans dat iemand hier daadwerkelijk voor wordt veroordeeld, is in dit moslimland erg klein.
Volkskrant, 5 april 2013

 • Nederland: Gouda kan jonge criminele Marokkanen niet de baas

Intimidatie, pesterijen, inbraken en andere vormen van criminaliteit:
Gouda worstelt met een klein groepje criminele Marokkaanse jongeren van 12 / 13 jaar oud, dat buurten afstruint en veel overlast veroorzaakt. In de eerste twee maanden van dit jaar ligt het aantal inbraken liefst 70 procent hoger dan in dezelfde periode in 2012. Volgens politiechef Marle van Tol is die stijging toe te schrijven aan zeer jeugdige, allochtone jongeren. Uit buurtonderzoek van Eenvandaag en Omroep West blijkt dat veel buurtbewoners zich “onbeschermd” en “niet meer veilig” voelen. De politie zou machteloos zijn.

Een moslim mag een niet-moslim allerlei kwaad aandoen die hij een moslim niet mag aandoen, doel: de bestaande maatschappij te ontwrichten en te islamiseren.

Video:: http://www.eenvandaag.nl/binnenland/45393/gouda_kan_jonge_criminele_marokkanen_niet_de_baas

 • Voor wie zich soms afvraagt waar al die miljoenen dollars en euro’s hulpfondsen zoal voor worden aangewend, die Europeanen en Amerikanen met gulle hand uitstrooien boven de Palestijnse gebieden en verdwijnen in bodemloze kassa van de corrupte Palestijnse Autoriteit. Dat die fondsen naar de meest waanzinnige projecten en doelen gaan en niet meteen naar diegenen voor wie ze aanvankelijk bestemd werden (of waarvan u meende dat die naar al die ‘arme Palestijntjes’ gaan).            15 miljoen € van uw belastinggeld voor een nieuw museum van de Palestijnse cultuur. Dat vooral politieke motieven meespelen in het project wordt duidelijk in de begeleidende videobeelden (onderaan) die het lanceren van het museum verheerlijkt onder meer door te beweren “dat Palestina het thuisland was van één van de meest invloedrijke [sic] culturen die de wereld ooit heeft gekend” maar dat het weefsel van de natie uit elkaar werd gescheurd door “onteigening” en “gedwongen verbanning” tijdens de 20ste eeuw. Waarover in het hele plaatje met geen woord wordt gerept, is het oorspronkelijke volk dat al meer dan 3000 jaar het land bewoont met name het Joodse Volk van Israël. De anonieme blogger Elder of Ziyon onderstreept dat deze frauduleuze interpretatie van de geschiedenis, die tracht “de cultuur van een echte natie die daar al duizenden jaren bestaat, wil uitwissen of marginaliseren“, zal ondergebracht worden in een museum dat gebouwd wordt met westerse fondsen. “Wanneer museums in de rest van de wereld worden gebouwd, worden die in de regel gesponsord door private donoren en stichtingen, met misschien de hulp van het lokale bestuur,” schrijft EoZ.

Video: http://vimeo.com/62106498.
http://brabosh.com/2013/04/13/pqpct-off-2/

 • Italië: In de stad Umbertide in Umbrië heeft de 44 jarige Marokkaan Mustafa Hajjaji de keel van zijn beide kinderen van 8 en 12 jaar doorgesneden (zoals bij weerloze schapen), omdat zijn vrouw niet langer een sluier wilde dragen. Hajjaji en zijn vrouw waren sinds kort gescheiden omdat hij eerder zijn vrouw had al bedreigd en hardhandig aangepakt en die had dit aan de politie gemeld. Blijkbaar mocht dat niet, daarom drong de man het huis van zijn ex-vrouw binnen toen zij naar haar werk was om zijn ongenoegen over haar gedrag van te uiten, deed hij wat hij deed “het recht in eigen handen nemen”. Daarna probeerde hij zelfmoord te plegen, maar dat mislukte. HLN, 8 november 2012
 • Pakistan – Lahore: Drie jonge Nederlandse mannen worden scherp in de gaten gehouden door de Pakistaanse overheid. Zij studeren aan schimmige pro-taliban koranscholen in de provincie Punjab, blijkt uit een gelekt vertrouwelijk onderzoek.

De Pakistaanse overheid vreest dat de mannen na verloop van tijd uit het zicht verdwijnen en zich aansluiten bij extremistische, religieuze organisaties. Taliban en Al-Qaeda werven hun strijders namelijk vaak aan extreme koranscholen in Pakistan of buurland Afghanistan.
De scholen weigeren elke medewerking in de speurtocht naar de drie.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21444409/__NL_studenten_koranscholen__.html

Marnix

3 gedachten over “Wist u dat…

 1. Naar het schijnt zei mo zelf tot zijn volgelingen: “Sticht onrust in de rangen van de ongelovigen”…. wat eigenlijk een slimme zet was, want, door slaapgebrek waren zijn tegenstanders minder in staat om zich te verdedigen tegen zijn bende woestijnrovers.
  Diezelfde uitspraak geldt NOG STEEDS: door àl die kleine “stommiteitjes”, is men verplicht om méér agenten & middelen in dienst te nemen… een nutteloze méérkost dat de kafirs moeten uitgeven.
  Indien men, mondiaal àlle (on)kosten dat mosselslims veroorzaken, zouden in vermindering brengen bij het betalen van de ruwe olie uit het “Midden-Oosten”… hoé lang zouden die “onnozelheden ” van die baardmannetjes nog duren denkt U ?

 2. Juist Victor, de bedoeling, destabilisering van het bestaande systeem om de macht te kunnen grijpen.

Reacties zijn gesloten.