“Wir waren bunt!”

“De gasten die wilden inchecken hebben we bereikt.  We waren luidruchtig.  We waren “bunt“. We hebben informatie verdeeld.  We hadden behoorlijk succes.  Voor ons een toffe ervaring.”

Maak kennis met de anti-AfD-brigade van de Kölsch-intifada in het hotel Maritim in Keulen waar de AfD een tweedaagse samenkomst zal houden.   De gebreide roze mutsen hebben ze thuis gelaten wegens te warm.

Democratie op z’n Kölsch

 

7 gedachten over ““Wir waren bunt!”

  1. Den tijd van nonkel Bob en zijn vrolijke vrienden is voorgoed verleden tijd sedert de komst van de Gutmenschen en de opgang van de meest correcten. Nu kunnen we elkanders bloed drinken .met dank voor de komst van onze getaande broeders en hun achterlijke godsdienst

  2. Hun plakkaat met der’ Schlaf der Vernunft…’ werd wel door Goya getekend als een aanklacht tegen laster, vooroordeel en bijgeloof, zaken die inderdaad monsters baren. En vermits de demonstranten ruimschoots met die slechte eigenschappen bedeeld zijn, protesteren ze met hun plakkaat tegen zichzelf.

  3. Voor wezens met de blik op oneindig en het verstand op nul, is begrijpend lezen een groot probleem. Vandaar dus dat ze Goya promoten zonder te snappen dat ze zich hopeloos belachelijk maken…

Reacties zijn gesloten.