6 gedachten over “Wir schaffen das…

 1. Tja , de ene cultuur is de andere niet . Het heeft allemaal te maken met “”opvoeding”” en de opvoeding in het teken van Allah …trekt op geen kl……

  • Rene, de opvoeding door islamieten is de voeding van geweld.
   Van Opvoeding zal pas sprake zijn als wij die smeerlapperij verdreven hebben van ons grondgebied.

 2. Laten we “wir schaffen das” toepassen op het verdrijven van die massa parasieten resp. barbaarse geweldplegers dan kunnen we weer ‘veilig’ op straat komen en ons ‘veilig’ verplaatsen want deze huidige misdadige toestand moet stoppen.
  Als eerste zullen we de verantwoordelijke misdadigers moeten aanpakken, die liggen soms samen in Brusselallabath te zuipen en te vreten “op onze kosten” en ons mateloos te irriteren, wij moeten dat misdadigersuitschot eens duidelijk maken wat “wij” de spelregels bepalen in “ons” land en nooit zij.

 3. madam Kutass van de Deutsche grune partite
  Geweld kan niet het antwoord zijn op geweld . Wat hadden die Polizisten van de Flughaven dan volgens uw verlichte geest moeten doen . Volgens het youtuubeke is de ontevreden klant erbij gaan liggen .Een tuchtonderzoek voor die polisisten is onvermijdelijk want geweld ,madame Kutass is een recht van barbaren en niet voor “beschaafden ” althans volgens uw partij !

  • Rene, grune, groenen, één pot nat, heel snel die pot sluiten en deponeren in een container, wie nog op die vuiligheid stemt is niet goed wijs.

  • “Geweld kan niet het antwoord zijn op geweld” Nee maar op uw bakkes late slaan wel dan, of wat. In dergelijke gevallen wat sneller een wapen trekken. Korte metten mee maken.

Reacties zijn gesloten.