“Wir schaffen das” mag iets kosten

Afbeeldingsresultaat voor deutsche sind blöd

“Als jullie zouden weten hoe dom jullie zijn…

8 miljoen harde Duitse eurootjes had de Merkelregering in 2017 over om mensen-smokkelaars een hak te zetten.  U denkt dan dat deze som besteed werd aan een betere beveiliging van de EU-buitengrenzen?  Tsss… Naïviteit is slechts schattig bij kleuters.

8 miljoen euro, geen kattenpis.  8 miljoen euro werd er besteed aan vliegtickets waarmee broodnodige vakkrachten en/of gezinsherenigende tafelschuimers naar Merkelland gevlogen werden.  Doel bereikt: pensioenen gered en mensensmokkelaars de wacht aan gezegd.

En de bevolking?  Die mag verder “schaffen“*.

Nov.2017: Innenministerium bestätigt: Bundesregierung hat bereits 45.000 Flüchtlinge :eingeflogen

*arbeiten

Lees ook (Duits):Waarom het “Grundgesetz” niet hetzelfde is als de “Verfassung” (beide worden in het Nederlands vertaald als “grondwet” of “constitutie”:

Wie die deutsche Bevölkerung getäuscht wird – Teil 1

Wie die deutsche Bevölkerung getäuscht wird – Teil 2

 

 

 

1 gedachte op ““Wir schaffen das” mag iets kosten

  1. Het Bundesministerium betaalt rond 64. miljoen aan 25.000 Algerijnse joden als schadevergoeding voor vervolging van 1940 tot 1942.. Als je nu vraagt hoe joden in Algerije, ver van de greep van de Wehrmacht, vervolgd konden worden? Dan verklaart de vice-president Schneider van de Jewish Claims Conference je dat. Ze hebben geleden onder de maatregelen van Nazi-verbondenen zoals het Vichy regime. Alles duidelijk? Ze krijgen van Duitsland een eenmalige betaling van 2556 euro/man en waarschijnlijk zal het de laatste grote Duitse betaling zijn, volgens Schneider.
    Over schadevergoedingen van de Franse regering is niets bekend. Nochtans zouden er 21.000 van de vervolgden in Frankrijk leven, de overige 4000 in Israël.

Reacties zijn gesloten.