9 gedachten over “Wil de ware Charlie nu opstaan?

 1. De moordenaars van de schietpartij bij Charlie Hebdo zijn dood. Ook diegene die een schietpartij hield in het zuiden van Parijs. Goed nieuws dus. Slecht nieuws is dat 4 gijzelaars eveneens gedood werden.

  • Anna,
   Er zal bij de opdrachtgevers een zucht van opluchting geweest zijn, nu de “daders” niet meer kunnen spreken!!!
   Alles is dus verlopen volgens het gekende en ook geplande scenario.

   • Ben het met je eens Lovenaar.
    Wat ik nog wilde zeggen : ik ben NIET Charlie. Ik behoor tot een overtuiging en strekking die tot op de dag van vandaag al genoeg mondDOOD is gemaakt en veroordeeld, zodat ik niet met de massa Charlies hoef mee te gaan. Je moet geen moorden plegen om iets of iemand dood te maken om vervolgens als een Charlie voor de camera te komen en over de straten te lopen.

  • En deze die hier al die islamieten hebben gesteund en verdedigd zullen nu meelopen in een betoging tegen die extremisten, schijnheiligaards en ze proberen er ook nog eens munt uit tr slaan

 2. En wié heeft WEER gewonnen ?
  Het “terrorisme” natuurlijk: die drie schurken hebben uiteindelijk bekomen wàt zij eigenlijk verlangden… de “martelaarsdood” (met 72 maagden als beloning 🙂 )
  Wàt hebben die “affaire” gekost aan de maatschappij ? Een heleboel families die in rouw gedompeld zijn + enorm-veel geld aan overuren voor het leger “flikken”; vernieling aan de het gebouw van Charlie-Hebdo èn in die drukkerij waar die moordenaars zich verschansd hadden.
  PLUS… nog een massa geld om (nog steeds) de veiligheid van de bevolking te verzekeren gedurende X-aantal maanden. Grrrrr. 🙁

  • Ik vraag me af hoeveel maagden daar wel zitten in die hemel, op aarde zijn er in elk geval niet zoveel

 3. Naar het schijnt had een van die daders al een reisje geboekt naar het zonnige Turkije om eens goed uit te rusten !

  • Zijn “lief” kwam gisteren ook op de tv met een zonnebril die de helft van haar gezicht besloeg. Ze wilden “naar de zon”. Het is er 12° C!

 4. Hallo VRT,op welke nummer zijn jullie reeds aanbeland,op een reeks van 10,om de islamterreur te vergoelijken???

Reacties zijn gesloten.