“Wij willen onze vingerafdrukken terug!”

Voor de aanmaak van een paspoort heb je nodig: een ingevuld aanvraagformulier en een pasfoto die aan alle eisen voldoet qua achtergrond, kleding, haardracht, hoofdbedekking, bril, sproeten, verborgen puisten en de nodige ernst.  Voor het gebit gelden er geen regels want het is streng verboden te (glim)lachen.  En uiteraard moet je je vingerafdrukken laten nemen.

Niets aan te doen, denk je dan.  Tenslotte heb je dat identiteitsbewijs nodig als je je buiten het vertrouwde Juncker & co-territorium begeeft.  Afhankelijk van de gemeentetaks die je plaatselijke overheid aanrekent, heb je het hebbeding gedurende 7 jaar ter beschikking voor minder dan € 100, foto inbegrepen.

De importmadammen, voor wie de financiële voorwaarden niet van toepassing zijn vermits inbegrepen in de all-inclusive-formule van verrijkende residenten, zien het evenwel anders.  Zij willen hun vingerafdrukken terug.  Indien u snapt welke redenering ze hierbij aanvoeren, mag u het ons laten weten.  “Wij zijn hier!” staat er op de affiche.  Alsof we dat nog niet wisten. De dames voelen zich tekort gedaan want “zonder hun vingerafdrukken kunnen ze niet vrij door de EU reizen!”

Raar.

REMOVE OUR FINGERPRINTS – REFUGEE PROTEST AT IND AMSTERDAM from ANT1:ORD3 on Vimeo.

http://www.antiorde.nl/anti/

3 gedachten over ““Wij willen onze vingerafdrukken terug!”

  1. Van zulke acties komt de Linkse Mens klaar, dit is waarvoor hij het allemaal doet.
    Overigens, Hollande en Merkel sluiten de rangen en wensen nog meer asielzoekers te ontvangen.

  2. Wij, ouderen, krijgen ook onze vingerafdrukken niet terug… ze liggen nog ergens geklasseerd te rotten sedert ze bij ons werden afgenomen in ” ‘t Klein Kasteeltje”. 🙁

Reacties zijn gesloten.