Wij passen ons aan

hocktoiletteVluchtelingenopvang mag iets kosten.

In Meiendorf (Rahlstedt – Hamburg) wordt voor 41.5 miljoen euro een opvangcentrum voor ‘vluchtelingen’ gebouwd met een capaciteit van 2.900 bedden.

Opdat ze zich welkom zouden voelen zijn 100 van de 360 geplande wc’s aangepaste modellen in roestvrij staal.  Een normaal wc in dit materiaal zou ca. 500 euro kosten; de hurk-plons-versie kost het dubbele: 1.000 euro.

Als u het ons vraagt: totaal van de pot gerukt  http://www.sanitairwinkel.be/toiletten/

Bild

 

3 gedachten over “Wij passen ons aan

  1. Te oordelen aan de vorm van die WC hebben die fluchtelingen allemaal een klein poepeke maar een grote “lul”

  2. Aan Uw reactie te zien, bent U nimmer bij de Scouts geweest: in hun “padvinderlessen” gaat het ook over spoorzoeken…èn dààr leert men hoé men uitwerpselen interpreteert: “kak & urine dicht bijeen” zijn het adreskaartje van een mannelijk persoon; “vèrder van elkaar” wijst op een vrouwelijk personage. (de mannen drukken hun primair geslachtskenmerk eerder ietwat naar omlaag om het “lendedeel” van hun afgezakte broek NIET NAT te maken) 😉

    • Bij de zeescouts moest je ook enkel aan de lij-zijde je behoefte doen. Bij de landscouts achter een boom. Achterkant van een boom ; achterzijde van de kant waar er mos groeit op de schors of waar er reeds uitwerpselen liggen.

Reacties zijn gesloten.