9 gedachten over “Wij duimen voor FN

 1. Frans-Vlaanderen met zijn overvloed aan moslims, had beter moeten kijken naar Vlaams-Vlaanderen: alhoewel zij onze meest linkse provincie zijn, zowel politiek als geografisch, zijn ze erin geslaagd hun aantal moslims tot de helft van het vlaamse gemiddelde te beperken. Chapeau!

 2. Tip voor de Golfbrekersfans die (nog) gelovig zijn: Vandaag een kaarsje doen branden ter ere van Sint Rita voor een gunstige uitslag van het FN in Frankrijk… Baat het niet, schaden doet het ook niet.

  • Och Vic , mischien was uw kaars niet van de beste kwaliteit of had Sint Rita (patroonheilige van rechts ?) geen tijd om naar uw smeekbede te luisteren . Indertijd opende God de rode zee om zijn volk naar het beloofde land te loodsen , daarna speelde hij nog veertig jaar met dat volk hun kl…. Dat is een van de redenen waarom ik niet meer gelovig ben . Wonderen , mirakels het is niet meer van deze tijd . Geen wolken die openscheuren met trompetgeschat door een nest engelen en God die het krapuul straft . Integendeel zelfs , dat heeft hij weer eens bewezen door FN een slag onder de gordel te geven . Nochtans is dit het begin van het einde voor links . Frankrijk en omliggende landen moeten eerst nog aan de lijve ondervinden met wat ze bezig zijn. Het is de prelude van een derde wereldoorlog , die uiteindelijk wij zullen winnen . bewaar mijn tekst en herlees het binnen 50 jaar ….je zult mij gelijk geven !

   • @ Beste Rene, jaaa…bedankt hoor voor Uw quote: “bewaar mijn tekst en herlees het binnen 50 jaar”…
    Denkt U werkelijk dat ik nog goesting heb om te blijven leven tot mijn 130e ?
    ‘k Ben het NU al beu om verder te leven als oude krammikkelige vent van 80. ūüôĀ

 3. Het blijft uiteraard vandaag koffiedik kijken. Hoeveel socialisten zullen er in Frankrijk bereid zijn om hun stem aan Sarkozy te geven, zeg maar een pact met de duivel aan te gaan? Hoe groot wordt de opkomst? Dat zijn inderdaad cruciale vragen. In elke geval, hoe je het ook draait of keert, de democratie wordt hier opnieuw serieus de nek omgedraaid. Een Franse vorm van een ‘cordon sanitaire’ lijkt het wel.

  Maar Marine verwoordde het goed door tegenover de pers te zeggen dat hoe dan ook, wat de uitslag ook moge zijn, het FN toch de grootste partij geworden is van Frankrijk, ondanks deze ondemocratische poging van de zogezegde democraten om haar en haar partij te stoppen.

 4. Men dient zich geen illusies te maken over het Front National. Sinds de beruchte zondag, 2 weken geleden, is er in Frankrijk maar √©√©n probleem en dan ook √©√©n gevaar, en dat is het Front National!! Alles de rest is plotseling van geen belang meer. Dit illustreert dan ook waarmee de occulte machten in Parijs werkelijk bezig zijn. Dit is het in standhouden van een loge mafia staat!!(met daarbij dan ook nog “la gauche caviar”).
  Op de franse T.V. kanalen LCI en France 24 kwam dit al duidelijk tot uiting diezelfde zondagavond.
  Het zal dan ook één tegen allen zijn en blijven. Alles zal dan ook uit de kast gehaald worden, om met wettelijke en onwettelijke middelen, het Front National te liquideren.
  Het zal dan ook zeer duidelijk worden waarvoor de wetgevingen en andere maatregelen zullen dienen, die na verschillende “aanslagen” in Frankrijk werden uitgevaardigd.
  Ik heb hier reeds de aandacht getrokken in andere reacties.
  Belangrijk is een bericht op de webstek HARTGELD rubriek EUROPA :
  Een citaat :
  “Neu: 2015-12-13:
  Allgemeine Themen:
  [09:10] focus: Starker Front National: Premier Valls warnt vor B√ľrgerkrieg in Frankreich
  Bei der zweiten Runde der franz√∂sischen Regionalwahlen blickt alles auf den Front National. Umfragen sehen die Rechtsextremen nach ihren Erfolgen jetzt hinten. Doch Premier Manuel Valls bleibt skeptisch: Er f√ľrchtet eine Spaltung seines Landes – und warnt bereits vor einem “B√ľrgerkrieg”.(=einde citaat)
  De franse eerste minister Valls waarschuwt, of beter gezegd, dreigt dus met een door het regime zelf georganiseerde terreur. Het zal immers zoals gewoonlijk, geen spontane terreur zijn, maar een door de overheid zelf georganiseerde met behulp van handlangers allerhande. Het ge√Įmporteerde islamitische kiesvee zal hier dan ook met veel plezier de kastanjes uit het vuur halen!!
  Dagelijks heb ik steeds meer de indruk dat de vijand nog altijd wordt onderschat.
  Als dit alles niet zou helpen, zijn er nog de mollen binnen het FN, met dan vooral Florian Philippot in de rol van Bruno Mégret.
  Marine heeft immers haar ziel verkocht aan de “duivel” na het begaan van een “vadermoord”.. en dit zal zich wreken.

 5. Veel succes FN…. jullie zijn samen met andere rechtse partijen onze enigste hoop , om opnieuw ….een veilige samenleving op te bouwen . Wij moeten machtig genoeg worden om de linkse rakkers op te sluiten in een “cordon sanitaire” want zij zijn het grootse gevaar voor de samenleving , zelfs groter dan een atoombom

Reacties zijn gesloten.