Wie zijn kind liefheeft spaart de roede niet

Geef je steeds toe aan je kind, dan respecteert het je niet meer. Bij migranten is dat niet anders, meent Tahmina Akefi.

Dat de Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar, onlangs aangeklaagd wegens belediging van president Erdogan, op een geheim adres moet verblijven wegens bedreigingen, maakt pijnlijk duidelijk hoe zwak de verbondenheid van Turkse Nederlanders is met het land waar zij leven.

Dat komt voor mij niet als een verrassing. Door altijd maar tolerant te zijn, droeg Nederland actief bij aan de loyaliteit die migranten koesteren voor hun herkomstland. Migreer je als Nederlander naar zo’n land, dan moet je je daar wél aan de gebruiken houden. Maar mensen die naar het Westen komen vinden het op de een of andere manier allesbehalve vanzelfsprekend zich aan te passen.  Lees verder…

1 gedachte op “Wie zijn kind liefheeft spaart de roede niet

  1. Tahmina(ke) heeft het ook nog niet begrepen. De import van deze vreemdelingen is een wapen tegen onze westerse beschaving die moet vernietigd worden. (cfr de NWO met het Coudehove Kalergi plan). Het is bijgevolg dan ook niet de bedoeling dat deze “geïmporteerden” zich zouden integreren, wel integendeel. Hoe meer volksvreemden en vijandigen hoe beter!! Dezen moeten immers dienen om de autochtonen op alle mogelijke manieren te terroriseren en te plunderen.
    Voor het ogenblik verloopt dan ook alles volgens plan, met behulp van verraders verkozen door een meerderheid van de bevolking.
    Als er dan toch hier of daar een geïmporteerde zou zijn die loyaal wil zijn t.o.v. het gastland, dan zal hiermede op een gepaste manier afgerekend worden, en waarbij de “verraders” de loyale laffelijk zullen in de steek laten.
    Het heeft dan ook allemaal niets te zien met “tolerantie” , maar alles met hoogverraad.(in een sfeer van een nooit gezien bedrog).

Reacties zijn gesloten.