3 gedachten over “Wie wind zaait…

  1. Gelukkig zal het weer helemaal niets te maken hebben met moslims of islam,niet waar pamperbende!!Wat gaat het nu weer zijn,een gestoorde,een lone wolf,iemand met aanpassingsproblemen,een die weer gepest werd en geen kansen gehad heeft???En ja,vlg. Bonte is het toelaten van agentes met hoofddoek de oplossing nietwaar!!En waar zijn de foto’s nu van uiteengereten kinderen(remember Younes) pocomedia en de striemende commentaren??En overmorgen natuurlijk een reportage in de*standaard*en op de nullenzender dat de moslims zich hier bedreigd voelen nietwaar!!!!Weer maar een kaarsje branden,een liedje zingen en een paar moslims opvoeren om ons nog wat leugens te komen vertellen!!En een paar dagen geleden krijg je dan als gewone burger te horen dat in brusselabia en omstreken men gemakkelijk een jaartje van de radar kan verdwijnen zonder problemen,en dan komen die twee snullen ons geruststellen,gewoon walgelijk en crimineel!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3165112/2017/05/23/Jambon-Kijken-of-er-link-is-met-ons-land.dhtml

  2. Trump heeft voor mij afgedaan. Hij heeft voor honderden miljoenen wapens verkocht aan de Arabieren. Zijn woorden over de bestrijding van “radical islam” zijn daarmee holle frasen geworden.

Reacties zijn gesloten.