Wie verlegt er stenen in de poco rivier?

Tegenwind TV maakte een documentaire-reeks met als aftrap de episode van Sam Brokken. Daarna volgt iedere week een nieuwe episode waarin moedige burgers het woord mógen voeren, iets wat bij de regime-zenders onmogelijk blijkt te zijn.

Eerst krijgt u als ode aan hen dit lied van Bram Vermeulen: “De steen”. Als we elk één steen verleggen, dan wijzigen we de bedding, de loop van de stroom die ons meesleurt naar een levenloos voorgeschreven, uitgegraven, gepland kanaal.

Klik vervolgens op https://www.blckbx.tv/videos/tegenwind-sam dat beslist heeft Youtube te verlaten vermits de vrije meningsuiting daar door “waarheidsdictators” geleid, gestuurd en vooral gecensureerd wordt.

“Mijn mening kostte me mijn baan”, vertelt gezondheidswetenschapper Drs. Sam Brokken…

“Op basis van negen maanden wetenschappelijke data blijkt meer en meer dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn”, schrijft Drs. Sam Brokken, lector Gezondheidswetenschappen en onderzoeker, in een open brief aan de Belgische regering en expertgroepen. Zijn brief werd ondertekend door meer dan 1.400 professionals uit de medische sector. Het kwam hem duur te staan want na een tv optreden in België waarin hij zijn opvattingen rondom vaccinatie nader toelichtte volgde zijn ontslag.

Deel 1 van de “Tegenwind” docu reeks staat in het licht van Sam Brokken die zijn verhaal in de prachtige Spaanse setting weet te vertellen aan documentairemaker Jakobien Huisman. De Delftse met Belgische* tongval haalde 6 gerenommeerde wetenschappers naar Andalusië om met hen over de corona crisis en de impact op hun leven te praten. Brokken werd hard geraakt en verloor dus zijn baan.

De zevende dag

Op 14 februari zat Brokken rond de tafel met onder meer epidemioloog Pierre Van Damme om tijdens de uitzending van ‘De Zevende Dag’ te debatteren over het coronavaccin. Daarin trok hij het vaccinatiebeleid in twijfel. “Of het vaccin werkzaam is of niet, laat ik in het midden, maar ik stel me eerder ethische reflecties. Alles wordt gepropageerd in de richting naar onze vrijheid, maar dan stel ik me wel vragen bij het vaccineren van de populatie onder 60 jaar als we weten dat 98 procent van hen bij besmetting nauwelijks tot geen symptomen vertoont”, zei Brokken tijdens de uitzending. Verder betwijfelde hij ook of vaccinatie verdere besmetting voorkomt.

Lone wolf

Jakobien Huisman bracht Sam Brokken naar een wolfpack en spiegelde hem daar met het gevoel dat hij al lang waarnam in zichzelf.

“Ik heb me het afgelopen jaar vaak een lone wolf gevoeld” vertelde Brokken aan Huisman terwijl hij de pack aanschouwde. “De natuur vertelt ons altijd de weg maar toch luisteren we niet.”

Indrukwekkende cast

De serie kent een indrukwekkende cast met Nederlandse en Belgische wetenschappers die allen minstens Drs. en de meesten Prof. Dr. voor hun naam hebben staan. Ze kregen  allemaal een eigen aflevering van om en nabij een uur. Dit zijn de namen:

1) 03-09-2021: Lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken

2) 10-03-2021: Vaccinoloog Prof. dr. Theo Schetters

3) 17-03-2021: Gezondheids- en welzijnseconoom Prof. dr. Lieven Annemans

4) 24-03-2021: Klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet

5) 01-10-2021: Privacyspecialist Prof. dr. Paul De Hert

6) 08-10-2021: Sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Drs. Maurice de Hond 

Wie is Jakobien Huisman en wat drijft haar?

Daags voor de release van deel met Sam Brokken zond BLCKBX een programma uit waarbij programmamaker Flavio Pasquino de avontuurlijke Jakobien Huisman in de studio interviewde. Zij was in het gezelschap van Maurice de Hond die de 6de en laatste episode zal kleuren. Bekijk hier die uitzending om meer te weten te komen over de maker(s) en de drijfveren.

*… die Nederlanders toch! Wanneer zullen ze begrijpen, wéten, dat er niet zoiets bestaat als een “Belgische tongval”…!!!

3 gedachten over “Wie verlegt er stenen in de poco rivier?

  1. gisteren op het leugenpaleis VRT : 10.000 aanwezigen in Amsterdam – in feite moesten ze daar en ook bij de VTM alleman ontslagen. Altijd maar leugens, verzwijgen van de waarheid, verdraaien van de waarheid. Vooral dat meisje Goedele moest gaan lesgeven over gezichtsvertrekkingen – als ze iets moest brengen dat haar persoonlijk niet aanstond kun je uit haar (een reporter onwaardig – een reporter moet onpartijdig zijn) gelaat en lichaamstaal haar partijdigheid gemakkelijk opmerken. https://reactnieuws.net/2021/09/05/meer-dan-100-000-mensen-bij-demonstratie-samen-voor-nederland-in-amsterdam/

Reacties zijn gesloten.