Wie is hier ‘Le Fou’?

Vrolijke vrienden

Gerard De Coninck, Lid Centrale Toezichtsraad Gevangeniswezen, voormalig gevangenisdirecteur Lantin, ziet er geen graten in dat een veroordeelde crimineel én gevaar voor de samenleving, met een palmares dat nog tot 2026 hechtenis geleid heeft,  stomweg vrijgelaten wordt.

Naar verluidt kennen we Faridje niet: het is zo’n schatje, een doetje eigenlijk, zou geen vlieg kwaad doen.  Bekijk hier het gesprek.

Wat is er met Justitie aan de hand?  Advocaat, rechter, gevangenisdirecteur…  Gelukkig is er nog de Minister van Justitie, Koen Geens.  Die vindt het ‘niet leuk‘:

“Een rechterlijke macht is een waarborg tegen willekeur van de overheid. Dat dat soms verkeerd uitpakt in de ogen van het publiek en, in dit geval zelfs van de minister van Justitie is, denk ik, moeilijk te vermijden”.

‘Niet leuk’.  We zouden het enigszins anders geformuleerd hebben.

FVE

3 gedachten over “Wie is hier ‘Le Fou’?

 1. Wat gaat er gebeuren met die andere paar duizend verrijkers die inderdaad geen vlieg zouden kwaad doen , wel een mens . Ik denk dat die advocaat van de…(allesbehalve)… fou , overuren moet gaan kloppen voor al die psychischenietmeeraankunners vrij te krijgen . De minste voorwaarde om de fou procedure op te starten die de minister van de just-is just-stitie zou moeten opleggen is een hongerstaking van minstens honderd dagen

 2. Het tekstballonnetje was tè klein om de volledige tekst te noteren, ziehier het verdere gedeelte (volgens Fikken) : “En, wat mijn tetten betreft, dààr mag je alléén maar naar kijken, maar aankomen niet, want… ge zoudt mij ànders kunnen wakker maken.”

 3. Alles verloopt hier zoals gepland, weliswaar door de loge. De misdaad is immers één der wapens die worden ingezet tegen onze westerse beschaving. Sinds de paarse pest is praktisch het volledige gerechtelijke en politionele systeem in handen van de “kameraden” en de “broeders” en wordt dus de “rode loper” uitgerold voor alles wat misdadig is. Het enige wat echter niet meer kan is de waarheid zeggen en schrijven.
  Ter illustratie een uitgebreide studie over de verderfelijke rol van de “loge” en onder punt 18 is er zelfs een verwijzing naar België, en meer bepaald naar het ontslag van Rosanne Germonprez, de toenmalige woordvoerster van Minister van Justitie Verwilghen. Germonprez kon de sabotage van de hervormingsplannen van Verwilghen, door de loge mafia niet meer kon aanzien, en bolde het dus af. Daar voor had Verwilghen ook al bij manier van spreken de handschoen in de ring geworpen.
  http://www.luebeck-kunterbunt.de/TOP100/Freimaurer-Kritik.htm
  Een andere analyse van de vrijmetselarij vindt men op de webstek van Henry Makov, een canadese jood!!
  http://henrymakow.com/300902.html
  Deze loge is heel wat meer dan een club van oude mannen die in de “natte kamer” zitten te zap zeveren!!!
  Ik verwijs ook naar mijn bijdragen over de rol van de loge in Italië en Gr. Brittannië.
  Deze “loge” is de kanker van onze westerse maatschappij en betrokken bij alle mogelijke problemen zoals onder meer de massale immigratie, met de islam als 5de colonne, de verspreiding van de drugs… de afbraak van het gezien en het onderwijs.. torenhoge fiscale en parafiscale lasten om de middenklasse te liquideren, de strafbaar gestelde zo gezegde haatmisdrijven.. enz.. enz…
  Recent is deze loge vooral actief via de “Action Commune…” (zie artikel van Mark Grammens), waar er vooral oorlog gevoerd wordt tegen Vlaanderen, dit is echter niets nieuws, gezien deze oorlog al duurt sinds de belgische bezetting in 1830!!
  Zoals reeds gezegd in een andere reactie, is de zet de vrijlating van Farid Le Fou de deur open de vrijlating van tal van andere “probleemgevallen…” en hierbij dient men dan vooral te denken aan de “islamitische broeders in de gevangenis…”.
  Achter deze Farid le Fou gaat dus een strategie schuil ..met een verborgen agenda. De toekomst zal dit ten andere uitwijzen.
  Hierbij dient men ook te weten dat we momenteel met een “loge-regering” zitten, waar de NVA in vastzit , en zich moet beperken tot het uitvoeren van de “OEKAZEN” van de loge mafia!!.
  Op minister Geens van de CD& V moet ook niet tellen, deze is immers heroïsche gevechten aan het leveren om de Arco coöperanten uit de wind te zetten!!
  Ik voeg nog een citaat toe :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn
  Nog een P.S: Op 25 mei 2014 heeft bijna 95 % van de bevolking gestemd voor de vrijlating van Farid le Fou!!!!
  Waarover zit de 95% dan nu te zagen en te zeuren???

Reacties zijn gesloten.