Wie is als volgende aan de beurt?

Het is niet de vraag of er opnieuw in het Westen een islamistische terroristische aanslag komt.  De vraag is waar en wanneer.

Nigel Farage:

Moslim radicalisering: het resultaat van veertig jaar pappen en nat houden.  Pamperen.  Over ons heen laten lopen.  Politieke correctheid. Dankzij de multicul-aanbidders, die hun kop in het zand blijven steken.  Hij windt er geen doekjes om.  Het is gewoon onze eigen dikke schuld.  Nu is het tijd – vijf na twaalf – om beslissingen te nemen over de volgende stap.  De vijanden van vroeger zijn de ‘geallieerden’ van nu.  Over het gevaar van de import.  Islamisering in het dagelijkse leven, in de scholen en gevangenissen, in het sociale weefsel. Een parallel beschaving samenleving waaraan wij ons dienen aan te passen.

We hebben het probleem zelf geschapen.  We moeten ertegenin gaan.

FT

 

4 gedachten over “Wie is als volgende aan de beurt?

  1. Zeg me waaaaaaaar en waneeeeeeeer ! zong Bob Benny indertijd maar hij kreeg het nooit te weten . Onze Arabische vrienden zullen het ook niet vertellen . Geen nood terroristen lezen ook de gazet. Tot hun groot genoegen werd hun “broeder” Trabelski door het respectable hof van mensenrechten waaronder terroristen en dergelijk krapuul , bedacht met 90.000 Euro ! te betalen door de Belgische staat als schadevergoeding wegens onbeleefdheid of onmenselijkheid ! De Trabel zijn “wijf” gaat zelfs Turtelboom voor de rechter slepen , wegens het weigeren van slagroom op zijne crème glace te spuiten (of zoiets) zelfs dat is mogelijk in ons correct land .Dat is een afrader voor het gebruik van de bommengordel , anders kunnen ze niet genieten van een “bonus” bv als een terrorist klachten heeft over de bediening door het gevangenispersoneel

  2. ” We hebben het probleem zelf geschapen, we moeten er zelf tegen in gaan”. Ik denk niet dat wij (Vlaams-nationalisten) het probleem geschapen hebben. Wij hebben er ons altijd tegen verzet. Wij stemden voor de partij die het gevaar al 30 jaar zag aankomen. Wij stemden voor de partij die onomwonden zei dat het genoeg was, vol is vol. Wij stemden voor de partij die NOOIT mee aan het beleid mocht deelnemen (vanwege racistisch en een gevaar voor belgie). Wij stemden niet voor partijen die bleven zalven pappen en pamperen. Wij stemden niet voor partijen die de eigen identiteit verloochenden, Wij stemden niet voor partijen die ons met processen om de oren sloegen. Wij stemden niet voor partijen die zorgden voor allerhande sociale vangnetten voor exotisch gekleurde medemensen. Wij stemden voor vrijheid, onafhankelijkheid, migranten stop, Wij stemden tegen het koningshuis, wij stemden tegen linkse dictatoriale rakkers die ons de multi-cul opdrongen.Nee wij (Vlaams-nationalisten) hebben de partij die voor dit alles waarschuwde niet de rug toegekeerd. Zij die dit wel deden zullen van een kale reis terug komen. Nee wij (Vlaams-nationalisten) hebben dit probleem niet veroorzaakt. Maar wij (Vlaams-nationalisten) draaien wel op voor de gevolgen.

Reacties zijn gesloten.