Wie het schoentje past…

In ieder geval heeft het Vlaams Belang met zijn jonge voorzitter terug het studentikoze van de beginjaren in huis gehaald.  Wie op Driekoningendag niets om handen heeft kan zich aansluiten bij de karavaan van Tom Van Grieken, die met 16 vrachtwagens geladen met nepgeld naar de scheepslift van Strépy trekt om de regeringspartijen te herinneren aan een ‘inconvenient truth’.

Hier volgt de persmededeling, die u noch vanavond, noch morgenavond, noch enige andere avond op het journaal mag verwachten:

“Op dinsdag 6 januari 2015 is het precies 10 jaar geleden dat de N-VA onder leiding van Bart De Wever richting Strépy reed om er de miljardentransfers van Vlaanderen naar Wallonië aan te klagen.

Na 10 jaar regeringsdeelname is er van een kentering echter geen sprake. Integendeel, waar in 2005 de transfers 12 miljard euro bedroegen, is dat vandaag opgelopen tot 16 miljard. Een stijging van maar liefst 33 procent.

Om deze woordbreuk aan de kaak te stellen en om de miljardentransfers opnieuw op de politieke agenda te plaatsen, zullen actievoerders van het Vlaams Belang exact 10 jaar na de N-VA-actie met 16 vrachtwagens, gevuld met nepbriefjes ter waarde van 16 miljard euro, naar de scheepslift van Strépy rijden. Ter plaatse zal voorzitter Tom Van Grieken met nieuw cijfermateriaal aantonen dat het huidige beleid, dat de lasten vooral laat dragen door de werkenden en de gezinnen, een onrechtstreeks gevolg is van de transferpolitiek.

Wanneer: dinsdag 6 januari 2015 om 10.30u
Wat: Vlaams Belang trekt met vrachtwagens naar Strépy    Waar: Barricadenplein, Brussel

Lees ook: “Ik ben voor solidariteit” (09.11.2011)

 

3 gedachten over “Wie het schoentje past…

  1. Hoezo…16 vrachtwagens met nep-geld ?
    Wààrom dààr hun ècht-geld aan drukkerskosten besteden terwijl het VB nochtans “krap bij kas” zit, zodanig dat zij een groot deel van hun medewerkers moesten ontslaan. 🙁

    • Fikken, jij bent die zo slim bent, zou toch moeten weten dat 1 DIN A4tje goed is voor verschillende gekopieerde bankbiljetten. 1 copie bovenop een beplakte kartonnen doos geeft de illusie van een hoop bankbiljetten. Het gaat toch slechts om de transfers in beeld te brengen. Denk je dat er iemand op het krankzinnige idee komt zoveel copies te maken?

    • Fikken, geen mens komt op het idee zoveel copies te maken. Waarschijnlijk is één DIN A4 blad goed voor de reproductie van verschillende bankbiljetten. Een lading kartonnen dozen met opdruk van copies doet de rest. Het gaat er toch om de transfers in beeld te brengen? En zeg nu zelf, het cordon van de media is desastreus. Eender wat het VB doet, goed of slecht, er wordt nooit aandacht aan geschonken opdat de kiezers zouden denken dat het VB op sterven na dood is, ongeacht het werk dat ze verrichten in de verschillende parlementen, ongeacht de inzet van mandatarissen en militanten.

Reacties zijn gesloten.