Wie heeft er een job nodig…

Guy de la tourette… als je een bijverdienste van 230.000 euro hebt?

Alles draait deze verkiezingen rond ‘jobs, jobs, jobs’.  Gelukkig moet niet iedereen op zoek naar een baan.  Er zijn zo van die politici, voor wie het nooit genoeg is.  Men vindt hen bij alle ‘democratische’ partijen met boegbeelden die u en mij de les lezen, de mantel uitvegen en leegroven.

De rode kameraden, de tsjeven en de liberalen hebben één ding gemeen: als het erop aankomt zoveel mogelijk bijeen te graaien, dan moet de één niet voor de ander onderdoen.  Volkomen legaal.  Of indien twijfelachtig, dan a) valt het niet te bewijzen, b) wordt het op de lange baan geschoven, c) wat resulteert in verjaring of d) vrij in te vullen mogelijkheden,  zoals verboden onderzoeksdaden, wet op de privacy e.d.

Onze geliefde Vrhfstdt zit blijkbaar ook niet stil.  Van zijn politieke verwezenlijkingen zijn we niet onder de indruk, van zijn financiële des te meer.

Bij RTL-Nieuws koppen ze:

“Kandidaat-voorzitter EC klust voor tonnen bij

Guy Verhofstadt is de grootverdiener onder de vier kandidaat-voorzitters voor de Europese Commissie. De liberale lijsttrekker verdient dit jaar zeker 230.000 euro bovenop zijn basissalaris van Brussel.”

Lees heel het artikel hier

Geert Wilders reageert verontwaardigd: “Dat is gewoon graaien. Walgelijk.” “Hij heeft toch al een baan? Hij is Europarlementariër en daar wordt hij met 10.000 euro per maand rijkelijk voor betaald. Daar zouden veel mensen een moord voor doen. Om daar omgerekend per maand nog 20.000 euro bij op te verdienen, dat is gewoon graaien.”

Vrhfstdt zit al enkele weken in het oog van de storm.  We hebben zo een stil vermoeden dat Schulz en Juncker geen potje zitten te huilen.

 

 

 

1 gedachte op “Wie heeft er een job nodig…

  1. Het doet me plezier te lezen dat VHFSTD volgens Liesbeth Homans van de NVA geen recht zou hebben op een sociale woning . Hij zou teveel bijverdienen !

Reacties zijn gesloten.