Who the fuck is de moslimbroederschap

Islamkapers 11 9

Voor zij die denken dat enkel hier in Europa de jihaaaaat in volle stilte georganiseerd wordt: Googel even “moslims bidden in de straten van Moskou”, oh, doe maar ineens Parijs ook. Vraag  je dan af waarom een man als Poetin, toch geen zacht gekookt eitje, dit toelaat; wat zijn toch de afspraken, de bedoelingen om zo een troep op scherp gestelde projectielen, die iedere vrijdagavond de wekelijkse brainwashing ondergaan en opgehitst worden om alles en iedereen te haten, om symbolen  van anders denkenden te vernietigen, ja waarom wordt dat daar en hier toegelaten. Wat staat in de verborgen agenda van zij die denken de macht te bezitten?

Je gaat geloven dat een bepaald percentage toegelaten  wordt om als privaat leger te fungeren zoals in alle dictaturen; een legertje ploerten is altijd nuttig om eens grote kuis te doen als de democratische argumenten niet in hun kraam van pas komt. Er nadien een verhaaltje van de geheime moslimbroederschap bijhalen die zich beledigd voelt gaat er nu ook al in als zoete koek.
Wie heeft er monsterprocessen gezien van de daders van de bomexplosies in Londen en Madrid? Van een proces gehoord tegen de organisatie waar de slachter van de militair in de UK toe behoorde?

In dit apenland noemen ze het proces dutroux al het proces van de eeuw, goed voor de meestal smerige franstalige beau monde die netjes uit de wind gezet is, de aandacht werd  listig van hen afgeleid en waarvoor we nu geacht worden met alle respect te moeten buigen. Ik dwaal af, hop naar Amerika want het percentage is hier al bereikt.

Daar is de chouchou van al wat links is in de wereld, de excuusneger Hussein Obama, bezig om Amerika te verkopen, wie nog dollars ergens zitten heeft koopt er best wat wapens en prikkeldraad  mee, voedsel hamsteren is ook een goed idee. Overdreven zeg je? Oké, slaap maar verder.

Ooit al behoord van ISNA? MPAC? The Islamic Shura Council? MAS? ICNA? Wie is Muzammil Siddiqi? Parvez Ahmed? Dalia Mogahed? Wie is Jamal Badawi?

Dat zijn Amerikanen en Amerikaanse organisaties. Zo een beetje zoals het ACW hoor ik jullie  wel onschuldig afvragen. Wel het gaat in die richting maar in vergelijking met Amerika is het ACW een zangkoor, die hebben ook een ander soort gelovigen.

De hierboven genoemde arabieren en hun organisaties wordt geen strobreed in de weg gelegd om te doen wat ze willen/moeten doen. Er zitten er ondertussen wel een paar in de jail maar dat is maar een beetje oorlogsschade.

Gebruik makend van de zeer soepele wetten in alle democratische landen, nestelen ze zich als een kanker in de respectievelijke maatschappijen. Doordat ze zich profileren als een godsdienst hebben ze in Amerika nog meer voordeel dan ergens anders, godsdienstige organisaties  moeten immers geen belastingen betalen in het “land of hope and glory”.

De “Muslim Brotherhood” heeft daar een soortelijk memorandum voor Noord Amerika opgesteld, en nu niet lachen, ze noemen het de “civilization jihad against the West”.

Als je wil weten wat ons hier ook te wachten staat, lees dan rustig wat het memorandum zegt, je zult leren over de achtergrond van deze organisaties, hoe zij verbonden zijn met elkaar, wie de leiders zijn met hun prachtige CV, kortom wat hun verborgen plannen zijn. Het is weliswaar in het Engels, maar goed leesbaar.

Ontmasker de moslimbroederschap in Amerika, de tamtam met de andere landen werkt ook uitstekend, want wat via democratische weg gerealiseerd is in één land wordt ook in de andere landen in gang gezet.

  http://www.brotherhoodunmasked.net/index-2.html

9 gedachten over “Who the fuck is de moslimbroederschap

 1. Als dat de foto’s waren van de redactie-Golfbreker- broeders zou ik me al een stuk veiliger voelen !

 2. @ Oei Rene,… zo’n lelijke, braakneigingen-opwekkende smoelen als “Golfbrekersbroederschap” (?)…
  Dàt geeft mij de ingeving om de vraag van Filip Dewinter aan die ex-blauwe Antwerpse schepen Van Campenhout te copiëren : “tevéél aan de dope gezeten” ?
  Het ware zelfmoordterroristen verdorie…en, de énige veiligheid dat wij NU aan die kl***zakken hebben is het feit dat zij maar éénmaal hun barbarisme konden uitvoeren…gelukkig “maar éénmaal”.

  • Dat was me ook even schrikken hoor Victor, onze frisgroene redactie vergelijken met die altijd boze travestieten , foei Rene
   Marieke

  • Liefst vandaag nog is al te laat Viktor, we mogen het niet zien dus is het gelogen, viola, weggejorist, in geen-stijlstijl. Met die wetenschap dat alles toegelaten is mogen we straks van onze verrijkers het ergste verwachten, zeker met die eerste hitte, de koudbloedige varanen zijn aan het opwarmen en komen straks uit de riolen van de steden gekropen. Salaam. o wat ben ik nu boos.
   Marieke

   • Nee Marieke niet panikeren als die zogezegde Vlaamsche bruingetinte JoNgErEn terugkomen uit Syrie zullen ze zeker braaf zijn , geen overlast veroorzaken noch een geknevelde man onthoofden want dan riskeren zij een GAS boete !

 3. @ Lief Marieken,
  Waarschijnlijk verkeerd gekeken hoor, bepaalde clip nù-pas herkeken (16:15 min) PLUS NOG EEN ARTIKEL : Wij mochten allemaal iemand de keel oversnijden (!!!).
  Dààr verteld een “èchte OORLOGSMISDADIGER”, de genaamde abdelpoufi elouassaki, en zijn broer houssien elouassaki, beide uit Vilvoorde, dat zij allemaal (bendetje van 30 à 35 “belgen”) een man mochten vermoorden…
  KOGEL of MES…..WAT MAAKT HET UIT ? zei dit stuk ongedierte.
  Ook gaf hij toe dat zij een groep van een dertigtal vrouwen,… éérst verkracht hebben, alvoor hen te doden (!!!) —–> lugubere noot van Fikken: Tiens zouden zij dan toch eens nagedacht hebben dat er toch geen plezier te beleven valt aan necrofilie ?
  De rest van het lang epistel staat op Clint.be/actua….Grrrrrrrr.

  • lieve Victor, ik kreeg altijd een blanco scherm, ik wil eigenlijk niet weten wat die geestelijke ufo’s bedenken en uitvoeren, was ik weeeer ongeduldig???
   Er is eigenlijk te weinig tijd om toe te kijken hoe de bastaards te werk gaan, de modus operandi is ondertussen wel gekend. Het aantal You tube filmpjes om te te braken zijn niet meer te tellen, iedereen heeft er minstens één gezien, behalve de nationaalsocialistische blinde moslimknuffelaars.
   aba toet

Reacties zijn gesloten.