4 gedachten over “Welles. Nietes. Immigratiecijfers.

 1. Typisch voor Links: Iemand die tegen de massa-immigratie is wordt ondervraagd door een geimmigreerde negerin. Zoals iemand die tegen de islamisering is hier een boete krijgt van …ambtenaar Ibrahim.

  • Ambtenaar Ibrahim heeft mij per aangetekend schrijven gemeld :’ dat betrokkene het voordeel van de twijfel wordt toebedeeld, te meer nu betrokkene nog geen gelijkaardige voorgaanden heeft.
   Dat het derhalve gepast lijkt het boetevoorstel eenmalig te annuleren.
   Om deze redenen,
   Oordeel ik, Olivier Ibrahim, sanctionerend ambtenaar,
   Dat het dan ook aangewezen is geen administratieve geldboete op te leggen’

   Ik heb, per niet aangetekende brief, de heer Ibrahim bedankt voor het feit dat hij zinnens is het boetevoorstel eenmalig te annuleren. Stel je voor dat hij daar zijn hobby van zou maken en mij wekelijks een aangetekend schrijven zou sturen over dat annuleren. Kan ik, zoals nu want ik was niet thuis toen de postbode er met dat aangetekend schrijven stond, wekelijks naar de post lopen.

   • Niettemin, proficiat Anna. Was zijn goedertierendheid voor iedereen of uitsluitend voor jou?

    • Ook voor mijn man, we hadden een goed uitgekiend verhaal ineen geknutseld, in dat verhaal hadden ook mijn dochter en schoonzoon gepast, maar ze wilden niet luisteren. Ze hebben het spek nu aan hun been, heb hen de oude spreuk : waar de ouden zongen, zo piepen de jongen nog eens toegestuurd.

Reacties zijn gesloten.