Welkom Roma! (2)

Foxy avatarWij verwijzen naar het artikel met dezelfde titel dd. 10.12.2013.  In Frankrijk zijn de gitanes (dat betekent hetzelfde als ‘zigeuners’, maar daar staat het woord nog niet op de zwarte lijst) absoluut niet welkom.  Ook niet bij een socialistische president, die hen zonder veel komaf over de grens laat begeleiden.  De bijgevoegde video moet u duidelijk maken wat zo zoal in hun mars hebben.

En toch blijven de EU-dictators maar beweren dat ze geen kwade vezel in hun lichaam hebben en dat we hen gastvrij moeten ontvangen.  Oordeel zelf over de buit die ze verzamelden, o.a. 5 ton koper.  Hun netwerk zou tot in Italië en Roemenië reiken.

Foxy

 

 

 

3 gedachten over “Welkom Roma! (2)

  1. Indien gitanes niet meer mag in Frankrijk hier alvast een tip ter vervanging. Rondtrekkende NieVanHieren.

  2. Criminaliteit is economie.
    Een sociale gedachte toch. Verdeel de buit van de bemiddelde middenklassen met onderste laag van de bevolking, doen ze het niet vrijwillig, steel je dan rijk. Dus breng de rondtrekkende Roemeen of Bulgaar naar hier en iedereen zal rap rijk zijn zonder te werken. De benadeelde mag terug gaan werken om zijn gestolen goed terug te kunnen kopen. De producten moeten terug aangevuld worden en de bedrijven hebben terug een order bij. Reken maar hoeveel mensen er aan verdienen bij een slachtoffer van een diefstal. Het grootste criminele misdaatsyndicaat is het rijk zelf, die steelt van Vlaanderen en geef geef het aan Walonie en Brussel die voor zichzelf niet kunnen of willen zorgen.

  3. Binnenkort gaan deze mensen? vrij kunnen reizen in Europa en dat is allemaal te danken aan onze 4 traditionele pro Europese partijen die de Schengen akkoorden hebben goedgekeurd. DE enige partij in Vlaanderen die daar tegen is, is het Vlaams Belang, alle andere partijen zijn daar voorstanders van

Reacties zijn gesloten.