Wees een Leeuw

Foxy avatarDenk aan de Leeuw van Vlaanderen op 25 mei!

Ze zijn bang. De schrik is hen rond het vuige linkse hart geslagen. Ze hebben het zo erg te pakken dat ze nu zelfs massaal oproepen om niet voor de partijen van hun linkse kameraden te stemmen. Ze gaan zelfs zover om een coalitie met de PS van over de taalgrens niet uit te sluiten. Hun rood feest van de arbeid is uitgedraaid in een verbeten campagne waarin de strijd tegen het echte Vlaamse volk centraal staat. Het Vlaamse water staat hen blijkbaar tot aan de rode (of anders gekleurde) lippen.

Ze zijn bereid om Vlaanderen voor de zoveelste maal te verloochenen, in hun eigen belang. Het Vlaanderen dat ze nooit gesteund hebben, het Vlaanderen dat ze altijd als een ongewenst kind behandeld hebben. En die durven zich dan ook nog Vlamingen te noemen. Vlamingen die het eigen volk opzij schuiven en verloochenen, zijn dat nog wel Vlamingen? Dat kan toch niet? Wat ze wel zijn ligt er dik en rood bovenop.

Laat u niet wegcijferen door pseudo-Vlamingen, of ze nu achter een rode, blauwe, oranje of groene vlag marcheren. Laat u niet door hen in de doeken doen. Laat u niet door hen kaal plukken. Onthoudt vooral dat al deze partijen aan de oorzaak liggen van de huidige erbarmelijke toestand van Vlaanderen. Vergeet niet dat deze partijen verantwoordelijk zijn voor het huidige wanbestuur en dat uit het verleden. Denk eraan dat ze klaar staan om voort te gaan zoals ze dat al jaren doen.

Ze verkopen de Vlamingen appelen voor citroenen. Dat doen ze bewust want die citroenen kunnen ze dan daarna komen uitpersen zodat de Vlaming in feite betaalt voor een bittere droge onbruikbare schil. Ze hebben grote nieuwe zakken die ze vullen met oude wijn die zijn houdbaarheidsdatum voorbij is. De Vlaming wordt wettelijk verplicht zoveel water bij de wijn te doen dat er nog maar een zweem van wijn in het mengsel zit. Daarvoor mag de Vlaming dankbaar en blij zijn want men laat hem toch enkele druppels oude wijn als troostprijs. Ze halen de kaas van het brood bij de Vlamingen. Wees gerust ze doen dat alles met de steun van de wetten die ze eerst hebben gestemd. De Vlaming wordt wettelijk geplunderd op alle gebied. De plunderaars zijn sluw en laten de vredelievende Vlaming juist genoeg om alles braaf te blijven ondergaan en geen echte revolutie te beginnen, ze jammeren en klagen wel maar dat doet geen pijn.

Denk eraan dat door het wanbestuur van deze partijen de Vlamingen de hoogste belastingen betalen ter wereld. Denk eraan dat we door deze partijen een gigantische staatsschuld hebben. Denk eraan dat deze partijen meer uitgeven dan onze belastingen ooit kunnen dekken.

Denk eraan dat we door deze partijen gebukt gaan onder een ongebreidelde invasie met een daaraan gepaard gaande criminaliteit en een daaruit volgende discriminatie zonder rechtvaardigheid voor de autochtone Vlaming. Denk eraan dat deze partijen de echte Vlaming liever onherkenbaar zouden zien verdwijnen in een multi gekleurde massa.

Denk eraan dat ze de Vlaamse leeuw willen castreren, zijn tanden en ook de scherpe nagels van zijn klauwen uittrekken. Ze willen hem verminken en mishandelen zodat hij nutteloos is en ze hun gangen zonder problemen kunnen gaan. Dat is duidelijk gebleken uit het veranderde logo waar er van de leeuw slechts een halve leeuwenkop overblijft. Zonder tanden en zonder klauwen lijkt hij meer op een geslagen hond.

Iedere echte Vlaming draagt een Leeuw van Vlaanderen in zijn hart. Wees fier op die Vlaamse Leeuw in uw hart. Koester die Vlaamse Leeuw in uw hart en geef hem de steun die hij verdient zodat hij, op zijn beurt, u ook kan steunen. Luister naar die Vlaamse Leeuw in uw hart met uw verstand. Laat die Vlaamse leeuw in uw hart niet verminken. Bescherm hem, hij is het waard. Denk eraan op 25 mei.

Wees een echte Leeuw van Vlaanderen en geef uw stem aan de partij van de Leeuw van Vlaanderen. Laat de “on-Vlaamse” partijen links liggen, daar horen ze thuis. Veeg ze van het politieke toneel met uw stok achter de deur. Geef het land van uw voorvaderen niet aan hen die het willen vernietigen. Stem voor uw Vlaamse toekomst en die van uw kinderen en kleinkinderen.

Stem met uw hart en met uw verstand, stem voor de Leeuw van Vlaanderen, stem voor het Vlaams Belang.

Foxy

2 gedachten over “Wees een Leeuw

  1. Er staat wel €252.000.000.000 of €252 miljard op onze spaarboekjes. Leg dat maar uit aan een buitenstaander.

    • De nullen die daar op staan zijn mee van mij, maar daar blijft het dan ook bij. Leg dat eens uit aan mij!

Reacties zijn gesloten.