‘Weens’ charmeoffensief

‘Weens’ charmeoffensief

De Oostenrijkse Islamitische Federatie in Wenen meent te weten dat daar waar het persoonlijke contact met moslims ontbreekt, de angst voor de islam het grootste is.  Die man moet dringend eens een klapke gaan doen in Borgerocco, waar “het contact met moslims absoluut niet ontbreekt”!

Ze gaan een positieve boodschap uitdragen, de Islawieners,  op straat dan nog wel, ze willen vertrouwen scheppen met een persoonlijk contact.  Argwanende winkelende burgers hoeven zich geen zorgen te maken.  Het blijft bij een ‘onbekommerd’ gesprek waarbij vragen over de islam zullen beantwoord worden door moslim vrijwilligers met de actie “Gestatten, Muslim” (afkorting voor “Gestatten Sie,  dass ich mich vorstelle” gevolgd door de naam)  Vrij vertaald: “Mag ik me voorstellen: moslim!”.

Het initiatief moet ‘wereldwijd‘ gevolgd worden.  Als u op straat aangesproken wordt door een moslim(a), grijp dan niet krampachtig naar uw portefeuille of uw handtas, maar ga in dialoog over wat er wel en ‘niet tot de islam behoort’.

Misschien In Borgerocco een omgekeerde actie overwegen? “Mag ik me voorstellen? De Wit, racist!”

FT

 

 

2 gedachten over “‘Weens’ charmeoffensief

 1. Wordt er ook een uitstap voorzien naar Syrie en Iraq voor een kennismaking met IS . Je hoeft niet ongerust te zijn , als je niet graag wil , dat ze je hoofd afsnijden of levend verbranden , doen ze dat ook niet , op dat punt zijn ze tolerant . Vergeet echter niet dat Moslims , nu eenmaal verplichtingen hebben , voor het beleiden van hun meest correcte Godsdienst . Het staat allemaal in de Koran , die wij U aanbieden met een forse prijsverlaging . Bezoek ook onze slaven en slavinnenmarkt . De mooiste meisjes worden U aangeboden tegen dump-prijzen . Voor vrijkaarten om de executies te kunnen bijwonen , met sensatie ! zoals onthoofdingen , kruisigingen , levend verbranden, het doen uw andrenaline stromen en dat is gezond . Als toetje het te pletter storten van anders geaarden , of in het westen beter gekend als , Jeanetten . Voor al die Koran activiteiten , wend U tot ons Touristenbureel , afdeling sensatie. Met dank voor uw belangstelling , U zult zonder enige twijfel een beter beeld krijgen , van onze cultuur . Wie weet wordt U wel bekeerling ” Uncle Allah” needs you !!

 2. Zie de Oostenrijkse “islamwetgeving” met de rechten van de moslims.
  Over plichten is er niet veel te vinden.
  http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2015-02/islamgesetz-oesterreich-deutschland
  Ondanks alles zijn er toch moslimorganisaties die niet tevreden zijn.
  Ze worden immers “verdacht” gemaakt via deze nieuwe wetgeving!!
  http://www.tagesschau.de/ausland/islamgesetz-oesterreich-101.html
  Fundamenteel kun je deze moslims niets verwijten, ze maken enkel gebruik van de “rode loper” die voor hun wordt uitgerold.
  De echte verantwoordelijken zijn de verraders, verkozen door een laf kruiperig klootjesvolk.
  Alle gesneuvelden bij de verdediging van Wenen tegen de Turken(tot tweemaal toe) moeten zich elke dag omdraaien in hun graf, danig dat hun nagedachtenis wordt besmeurd door het “ongedierte” dat nu in Wenen(en zoals ook elders) aan de macht is.
  In een andere reactie heb ik zo pas verwezen naar het verdwijnen van Polen in de 18de eeuw. Een verdwijning die toen ook te wijten was aan verraders(=loge mafia’s).
  We zitten hier dan ook in West-Europa in een proces van een collectieve zelfmoord. Niemand kan echter zeggen dat hij of zij dit niet weet.. de aanwijzingen zijn meer dan zichtbaar in het dagelijkse leven.
  Lafheid, kruiperigheid, zelfvernedering en zelfverachting zijn nu blijkbaar de hoogste waarden(sic).
  Wat we nu zien in Antwerpen met Pegida is daar het zoveelste bewijs van.
  Het zal daar dan ook wachten zijn op een nieuwe “furie”, dit maal geen spaanse, maar een islamitische!!(met daarbij dan het linkse schuim van de straat).
  Regelmatig worden we geconfronteerd met prachtige analyses van de bestaande toestanden, maar bijna nooit wordt er aandacht geschonken aan de oorzaken, en dat zijn de verraders. Zolang dat deze niet klaar en duidelijk geïdentificeerd en ook geneutraliseerd worden .. blijven we verder verzuipen in de beerput..

Reacties zijn gesloten.