We zullen haar missen… snik…

Belofte maakt schuld.

Afbeeldingsresultaat voor dalilla hermans

‘Die redacties fucked me up’, zegt ze in een vreemde mix van Nederlands en Engels. ‘Ik kan je zo een lijstje geven van oneindig zwaar disrespect. Ik heb zoveel mensen en ideeën aangereikt, maar nooit heb ik daar een bedankje voor gekregen. Het is belachelijk. Ik heb echt het gevoel dat ze me ridiculous vinden. Ik ga hier niet vloeken, maar de VRT screwed me up. Ik ben nu 33 jaar en heb drie kinderen. Ik hoef dat soort shit niet meer te pikken.’

Wereldbefaamde Dallilla Hermans belooft ons dreigt ermee ons te bevrijden van haar onmisbare toegevoegde waarde bij de nullenzender. Dallilla wie? U ziet en hoort hier haar “ervaring en beleving” over Zwarte Piet die begraven moest worden in het Pietenpact. Het arme sukkeltje werd jarenlang getraumatiseerd door de beste vriend van Sinterklaas.