We zijn niet meer benieuwd…

Afbeeldingsresultaat voor scared lionEen spreekwoord dat in aanmerking komt voor het laffe stemgedrag van de zgn. Vlaamse partijen:

‘Met de staart tussen de benen afdruipen…’

Morgen stemming over verbod op onverdoofde slacht in commissie Dierenwelzijn Vlaams Parlement

Wat moet er volgens de heren en dames van de CD&V (met de C van christelijk), van de Open VLD, die liever op het Maidanplein volkeren tegen elkaar opzetten, of de N-VA, die nota bene een voortrekkersrol zou moeten spelen, nog onderzocht worden? Of de onverdoofd geslachte dieren er plezier aan beleven?  Of de pijn ingebeeld is?  Of de dieren dromen van het martelaarschap, van een halal-kwaliteitsetiket?  Welke consensus moet er gevonden worden?  Een aspirientje geven of een pleisterke tegen het bloeden?  Schaam u, bende lafaards!

“De meerderheidspartijen hebben vandaag voor een zoveelste keer uitstel gekocht.” Chris Janssens was in commissie scherp: “Over het terugdringen van ondraaglijk dierenleed moet niet onderhandeld of bemiddeld worden, dat moet je gewoon doen. Het enige dat daarvoor nodig is, zijn een paar seconden politieke moed maar daar ontbreekt het meerderheidspartijen CD&V, Open VLD en N-VA aan.”

Deze rekening krijgen ze nog wel gepresenteerd.  Intussen wordt er flink getwitterd en gevloekt op de sociale media: een staaltje: https://twitter.com/i/moments/791276305178304512

 

 

 

4 gedachten over “We zijn niet meer benieuwd…

 1. Zelden tot nooit een grotere bende lafaards gezien!
  Onverdoofd slachten is een misdaad en MOET verboden worden, of het nu van een moslim of boedist of eender wat voor idiotie het mag komen “onverdoofd slachten is criminaliteit”, wij zullen het politiek schorem wat die misdaad tolereert zelf afstraffen of beter gezegd ‘politiek’ onverdoofd slachten.

 2. De afgang van de N-VA gaat in snelvaart verder. Nooit zo bedrogen gevoeld door een partij als de N-VA, waar ik (jammer genoeg!!) voor gestemd heb. Nooit meer!!
  Bij elke mail die ik nog stuur naar vrienden komt Weyts te staan zoals hierboven afgebeeld. De schaamte voorbij.

 3. Wat volgens mij ook tot die dierenmishandeling en nadien onverdoofd slachten behoort is het ‘koppele schlogn’. Een gebruik van de joods orthodoxe gemeenschap in Antwerpen (en elders).
  De dagen voor Yom Kippoer, dat onlangs plaats vond, moeten ze vrij van zonden worden. Een kip en een haan helpen daarbij, die nemen de zonden op. Een levende kip voor de vrouw, een levende haan voor de man. Die met stijf aan elkaar gebonden poten boven het hoofd moeten worden gezwierd en dat in een steeds razender tempo, waarbij de beesten steeds hysterischer gaan krijsen. Na bewezen diensten worden ze gekeeld.
  Er wonen in Antwerpen een dikke 15.000 orthodoxe joden. De kleine kinderen doen niet mee aan dit barbaars zottekesspel al de andere wel. Zo, kan je bij benadering narekenen hoeveel hoenders dit lot moeten ondergaan.

 4. Op de duur zullen de NVA’ers bijna fier zijn dat ze uitgescholden worden voor lafaards en leugenaars want het is hun tweede natuur geworden nl alles verketteren wat ze de (misleide) kiezers hebben wijsgemaakt en dus hun doel hebben bereikt nl de Vlaming bij de bok gezet omwille van de macht.

Reacties zijn gesloten.