6 gedachten over ““We zijn niet de Moeder Theresa van heel de wereld”

  • Wanneer gaan ze de oudjes stimuleren om Euthanasie te plegen !
   Met slogans zoals “Gaat al , vooraleer ze je komen halen ”
   “”De ene zijn dood is een vluchteling zijn brood””
   Eeuwig slapen , eeuwig rusten ! Je verdient het !
   Je bent oud en versleten , wat doe je hier nog ?
   In de hemel zijn nog plaatsen vrij , haast je , kom erbij !
   Als ze al op straat mogen sterven is dit misschien de volgende stap

 1. Wij zijn allemaal gedwongen , moeder Theressas geworden . Moeder Francken heeft dat zo beslist , 6000 bijkomende opvangplaatsen , 87.600.000 , wie gaat dat betalen ? De koning zeker niet , noch de oliezeiks ! De verenigde Rampen van Europa of de hoofdzetel van de moeder Theresassen maakt van ons allemaal weldoeners en naastenbeminners , tegen wil en dank . Ik hoop dat mijn voorspelling nooit waarheid zal worden maar de lont is aangestoken voor een burgeroorlog light , met Duitsland aan kop , ze zijn bezorgd , wat gaat de volgende stap zijn ? Idem land B en de rest van Europa . Het zijn geen vluchtelingen maar eerder volksverhuizers , bezetters . Die toestand wordt onhoudbaar en uiterst gevaarlijk . Het heeft niets meer met “help uw naaste” te maken , maar eerder met collaboratie . De kloof tussen de Gutmenschen en de Realisten wordt steeds maar groter . Feit is dat , sedert het ontwaken van die Islam werd de wereld volgepompt met miserie allerhanden . Die ideologie , die hersenschim heeft al vele duizenden onschuldige slachtoffers gemaakt . Weg met die idioterie , sluit uwe Allah op , in de moskee , daar kunt ge hem zoveel gaan bezoeken als je hartje lust …..Scheidt hem van de politiek en probeer een “normaal” leven op te bouwen beste Islam Golfbreker-lezers. Moge God , Allah , Jehova , Bhoedda , Wodan , Zeus , Brahma , Jahweh , om er maar enkelen te noemen , U beschermen !

 2. Uitzonderingen die de regel bevestigen. In Heidenau werd een feest georganiseerd voor ALLE asielzoekers, echt of niet, nog voor hun asielaanvraag werd behandeld, zo enthousiast is de grote meerderheid van het gekloonde volk dat duitsers heet.
  En Merkel moet het enige staatshoofd zijn dat minder links is als haar eigen volk: zij beseft dat niet iedereen kan blijven, en dat je mensen bijna niet meer kan terugsturen eenmaal ze in de gemeente aangekomen zijn, wegens de enorme emoties en weerstand vh Gutmenschentum.

 3. In Duitsland krijgen de gemeenten dit jaar 1 miljard vluchtelingen steun, betaald door de Bundesregierung, of 1000 euro/kop voor de asielbedriegers.
  Het opperhoofd van de GrĂ¼ne, Winfried Kretschmann (niet te verwarren met Winfriede Kletsvrouw) verkondigt dat het moeilijk is om hen zonder papieren terug te sturen naar hun land van herkomst, gewoon omdat het dit soort niet opneemt. Een groot probleem.
  Dit probleem is voor Duitsland en nog meer voor Vlaanderen, makkelijk op te lossen.
  Wie niet kan bewijzen waar hij vandaan komt moet wel uit Ruanda komen. Ruanda ontvangt voor elk uitgewezen creatuur 1000 euro. Wat Ruanda daarna uitvoert met zijn onderdaan is niet ons probleem want het is een soevereine staat. Wij brengen hen slechts terug en betalen de regering de afgesproken 1000 euro. We zijn van ons woord.
  Wie zich zorgen zou maken over een Ruandees overbevolkingsprobleem kan gerust zijn. Ruanda raakt niet overbevolkt zodra deze maatregel van mond tot mond gaat bij de verliezers van papieren. Van dan af zullen ze hun pas wel netjes bij zich houden.

  • Vermits NIEMAND identiteitspapieren bijheeft, en zelfs vingerafdrukken weigert, is het duidelijk dat hen dit door Brussel is ingefluisterd.

Reacties zijn gesloten.