We vragen ons af…

… wat de beschaafde volkeren uit de Prachtlanden dan allemaal komen zoeken in deze “meest geestelijk achtergestelde regio van gans Europa”?

“Als je de behandeling van moslims in België (of Frankrijk) uitlegt aan journalisten uit de beschaafde wereld, kunnen ze dat eenvoudigweg niet geloven. Ik kreeg ooit eens te horen: ‘How do you not have a civil rights movement?’. Hah.”

“Elke dag opnieuw verbaas ik me erover wat een ongeneselijk bekrompen, reactionair gebied Vlaanderen is. De meest geestelijk achtergestelde regio van gans Europa. Waar komt die primitieve woede, dat tribalisme, die ruwheid, die neiging tot samenzweringsdenken toch vandaan? Is het cultuur? Historisch? Mocht Vlaenderen ooit onafhankelijk worden, dan moeten we met Vilvoorde ervoor zorgen dat we bij Brussel komen. De rest mogen ze houden…”

Lees: El Hammouchi:” Vlaanderen is de meest geestelijk achtergestelde regio van gans Europa”

De man die stelt dat bewuste Vlamingen geestelijk achterlijk zijn, vindt dat, zoals bv. in Prachtland Afghanistan “vrouwen stenigen een collectieve afspraak is”. Niet te verwarren met “tribalisme, ruwheid, historische cultuur…” en de gebruiken bij de islam. De Afghaanse vrouwenbeweging heeft dat collectief goedgekeurd…

3 gedachten over “We vragen ons af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + negentien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.