We passen ons aan

Afbeeldingsresultaat voor teresa may muslimIn Brexitland heb je naast de toespraak van de Queen ook de nieuwjaarsbrief van de eerste minister. Teresa May doet daar nu een multicultureel schepje bovenop: de nationale BBC mocht een Eid al-Fitr-rede uitzenden, kwestie van de Suikerfeestvreugde te delen met de ‘s lands verrijkende 3 miljoen moslims.

Tijdens de eergisteren uitgezonden toespraak benadrukte Teresa May de grote spirituele waarde van dit feest. En niet uitsluitend voor moslims, maar voor alle Britten. Het feest zou de mogelijkheid bieden aan “iedereen in het V.K. om over de onschatbaar waardevolle bijdrage na te denken en samen met de 3 miljoen moslims het leven in G.B. te vieren”.
Zelfs in het kleinste hoekje van het Britse Rijk zouden moslims een belangrijke bijdrage vervullen opdat Gróót Brittanië één multiculturele natie wordt, waarop iedereen trots kan zijn.
Om die reden is op deze feestdag het ogenblik gekomen voor reflectie en een dikke merci voor de miljoenen moslims die dagelijks ons leven verrijken. „Eid Mubarak!“

Zou Tommy Robinson er naar gekeken hebben?  Voor zover hij nog uit zijn ogen kàn kijken.  Naar verluidt zou het binnenministerie, o.l.v. de conservatieve moslimpoliticus-met-Pakistaanse-wortels, Sajid Javid, hem naar een gevangenis in de Midlands verplaatst hebben met een groot aantal bajesklanten die de door May bewierookte ideologie beklijven.  Zijn woordvoerder en vrienden vrezen dat dit voor Robinson de doodstraf zou kunnen betekenen.  Een imam heeft immers een fatwa over Robinson uitgesproken.  ‘s Nachts wordt op celdeuren en -wanden geklopt en geroepen dat ze hem gaan vermoorden.  Robinson vreest voor zijn leven en heeft daarom gevraagd dit openbaar te maken.  Geert Wilders reageerde: “Als dit klopt, dan is Tommy’s leven in gevaar.  Als er met hem iets gebeurt, dan kleeft er bloed aan de handen van May en Sajid Javid.”

2 gedachten over “We passen ons aan

 1. Peter Velle schrijft op Facebook:
  Op 11 en 12 juli komen de ‘Britse’ jihadpredikers Imran Ibn Mansur (alias ‘Dawah Man’) en Abu Taymiyyah naar Borgerhout. Ze zijn er te gast in de salafistische bibliotheek ‘Bieb Sabiel’. De moslimextremisten geven er een lezing voor een zeer select publiek. Meer info over de betreffende jihadpredikers…

  Imran Ibn Mansur (alias ‘Dawah Man’) is een beruchte figuur in het Britse ‘dawah en sharia circuit’. Dawah betekent het nastreven van de bekering van de totale bevolking tot de islam met de sharia als leidraad. De betreffende moslimradicaal staat onder meer bekend voor het verspreiden van homohaat en noemt homoseksualiteit letterlijk een vuile ziekte. Van niet-moslims (ongelovigen) zegt hij dat ze minder waard zijn dan koeien. Ook verkettert hij iedereen die naar muziek luistert. Maar er is meer… De man zou een van de mentors zijn van Omar Emwazi, de leider van een radicaal-islamitische groep die zichzelf ‘Muslim Mafia’ noemt. Omar Emwazi is de broer van de wereldbekende IS-beul ‘Jihadi John’ (Mohammed Emwazi) die op zijn beurt opduikt in tientallen onthoofdingsfilmpjes van terreurgroep IS. Abu Taymiyyah, de andere gastspreker, is de rechterhand van Imran Ibn Mansur.

  https://www.youtube.com/watch?v=ngR5D3eySvk (Imran Ibn Mansur, alias ‘Dawah Man’, over niet-moslims / ongelovigen)

  https://www.youtube.com/watch?v=iEj1hrhAYL8 (Imran Ibn Mansur, alias ‘Dawah Man’, over muziek)

  https://www.youtube.com/watch?v=pSUp1TXRXyQ (Imran Ibn Mansur, alias ‘Dawah Man’, op bekeringstocht)

  https://www.telegraph.co.uk/…/Jihadi-John-Mohammed-Emwazis-… (Imran Ibn Mansur, alias ‘Dawah Man’, mentor van IS-militant Omar Emwazi)

  In een ‘normaal’ land zou hierdoor een regeringscrisis ontstaan en ‘koppen rollen’ van de verantwoordelijke politici! Ook de politie -en veiligheidsdiensten blunderen

Reacties zijn gesloten.