We passen ons aan

Volgens Geert Bourgeois (N-VA) moeten de Vlamingen zelf meer inspanningen leveren om de integratie van allochtonen te bevorderen. Hoeveel miljoenen euro Vlaams belastinggeld gaat er al naar ‘integratie’, asielzoekers, multiculprojecten, moskeeën, enz.?   De codes op de belastingaangifte werden uitgebreid.  Met een code voor een verplichte bijdrage voor integratie?

Vlaams Belang heeft weinig begrip voor uitspraken van Geert Bourgeois dat “wij meer inspanningen moeten leveren met betrekking tot integratie”

Nochtans zit de N-VA zelf al meer dan tien jaar mee aan de knoppen:

 

5 gedachten over “We passen ons aan

 1. We weten het allemaal: Tom van Grieken heeft hier overschot van gelijk! Uit mijn beroepservaring weet ik dat veel afhangt van het feit of de allochtoon al dan niet werkt. Met zij die werken zijn er weinig problemen. Die hebben trouwens automatisch contact (op de werkvloer) met de autochtonen, wij dus. Diegenen die niet deelnemen aan het arbeidsproces, sluiten zich op in hun eigen milieus, met hun berbers en tuttiquanti.. Het besluit: wie hier niet werkt en dus ook niet integreert moet terug naar de zandbak!

 2. Die integratie, dat Vlaming zijn met de Vlamingen zit me tot hier. Mocht ze lukken leidt ze onvermijdelijk naar een smelt pot.

  Koen Dillen, die blijkbaar zijn comeback wil maken via de N-VA, waar hij voor stemde en dat in 2019 wil herhalen, verklaarde in een interview in Knack dat de idee van het VB om aparte scholen voor moslims in het leven te roepen, een slecht idee is want: ‘als je je eigen ontsporing kunt vermijden dan wel in het onderwijs.’
  Als je het mij vraagt is dat onderwijs intussen behoorlijk ontspoord door een gebrek aan witte scholen.

  Tevens leeft hij in de waan, wat betreft die schietpartij van Hans van Temsche, dat we er ergens (als VB’ ers) een beetje schuld aan hebben.

  Wij leven niet in Frankrijk, maar mochten we er leven, kunnen we op beide oren slapen.
  Als Marine Le Pen de zege haalt, verzekert ze dar haar nicht Marion Le Pen geen lid van haar gouvernement zal zijn. Ze is te strak ‘Elle est assez raide’. Trouwens haar adviseur Florian Phillippot ligt ook met Marion in de clinch. Marion heeft te weinig linkse ideeën.
  (Bron Europe en Femme actuell)

  • Te weinig linkse (slechte) ideeën dat is een feit, het is ook daarom dat ze zo geliefd is; en ik denk dat Marine een beetje jaloers is over haar, en niet alleen over haar ideeën maar ook over haar schitterend uiterlijk.

 3. Ons aanpassen in de wereld van moslims is heel moeilijk door onze opvoeding op basis van Christelijke waarden ,het onderscheid tussen goed en kwaad Wij hebben leren nadenken. Wij hebben geleerd geen onderscheid te mogen maken op huidskeur , ras of afkomst maar wel op hun daden en levenswijze . Wij hebben geleerd om “eerlijk” te zijn , niet liegen en bedriegen De medemens helpen in nood zijn pijn verzachten , hem hoop en steun verlenen. Niet fanatiek zijn maar begripvol en niet profiteren van goedheid
  Dat zijn allemaal begrippen waar ze in de prachtlanden nog nooit van gehoord hebben . Het zijn onze zwakke punten , die fataal worden als onze “voor het zeggen hebbers” niet van koers veranderen . Ik vrees het ergste voor de toekomst , de normaal denkende mens blijft niet slikken en zwijgen . Ze zullen in opstand komen , trouwens er iis geen andere keuze willen wij onze beschaving en leefgewoonte veilig stellen

 4. Geen enkele inspanning zal ik leveren om moslims/islamieten te integreren want moslims/islamieten zijn onze vijand en de vijand wordt nooit gesteund maar enkel bestreden en dat “met alle middelen”.
  De knuffelaars van de vijand is dus ook onze vijand, hallo boerzwam….., hallo!!!
  Blijkbaar te druk bezig met zijn bankrekeningen…..

Reacties zijn gesloten.