We moeten kleiner gaan wonen

U weet toch waarom?

Lees deze studie uit 2010 voor de ERF(European Refugee Fund / EUropees Vluchtelingenfonds) voorgelegd aan de EU-Commissie in 2010 over massamigratie. “STUDY ON THE FEASIBILITY OF ESTABLISHING A MECHANISM FOR THE RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION” (Ned. vert. “Studie over de haalbaarheid van de ontwikkeling van een mechanisme voor de hervestiging van begunstigden van internationale bescherming.”) Of in onverbloemde taal: Hoe kunnen we de massa-immigratie door de strot duwen?

In de vierde kolom vindt u de “aangepaste positieve capaciteit”…

Suggestie op blz.82: Begin met kleine aantallen, dan wennen ze eraan en zorg ervoor dat de media met positieve berichten komen om andere lidstaten te beïnvloeden.

Top drie bevolkingsdichtheid 2008 per km2:

  1. Malta 1290,54
  2. Nederland 393.92
  3. België 346.72 – de bevolkingsdichtheid van Vlaanderen is echter een pak hoger, nl. 484 volgens Statistiek Vlaanderen
Image

2 gedachten over “We moeten kleiner gaan wonen

  1. Hier spreekt men van 484 inwoners per km² in Vlaanderen. Maar wanneer men Brussel erbij telt zijn het er bijna 600. Het is niet omdat Brussel noch politiek noch economisch, noch taalkundig of zelfs niet cultureel tot Vlaanderen behoort dat Vlaandereen er de last niet van moet dragen. Zowel geografisch ald demografisch ligt Brussel centraal in Vlaanderen. Dat er niets aan heeft dan last en ellende. Vraag het maar eens aan de autochtone inwoners van Halle, Vilvoorde , kortom alle gemeenten in de pereferie rond dat “hell hole” hoe zij erover denken. Over wat wil doorgaan als een hoofdstad van een natie. Een natie die zelfs niet bestaat. Tenzij op papier

Reacties zijn gesloten.