“We kunnen – spijtig – niet verhinderen dat mensen kerstliedjes zingen”

Ze hebben alles geprobeerd.  Ze hebben gelogen, beschuldigd, beledigd, belasterd en aangevallen.  Ze hebben alle truken van de foor boven gehaald, zichzelf om advies gevraagd, politieke mollen en journalisten tussen de Pegida-wandelaars laten infiltreren, tegenbetogers opgetrommeld tegen betaling, de culturele sector ingezet, de Kerken in de boot getrokken.   En toch… En toch waren de Pegida-wandelaars gisteren weer op pad.  Op de barricaden voor het behoud van het avondland. Mét kerstliedjes.

Bij de tiende Pegida-betoging kon men 5000 koppen meer tellen dan een week geleden.  Ze waren met meer dan 20.000 (de poco pers telde er ‘slechts’ 15.000).  De weerstand groeit daar waar de mensen al eens door een links systeem geknecht werden.  Wie zal aan het langste eind trekken?  Het poco systeem met al zijn beschikbare wapens of de bezorgde bevolking?

Misschien moet er in Duitsland vanuit Pegida een partij groeien? Een partij, die niet bang is van zijn eigen schaduw.  Een partij, waarvan de tegenstander schrik heeft, want het is nodig.  Na elke maandagavond-wandeling van Pegida stijgt de razernij van de linkse indoctrinatie.  Eén ding heeft Pegida bereikt: het systeem heeft zijn ware gezicht getoond, het gezicht van de haat.
De politiek is het oneens over hoe ze met dit “fenomeen” moeten omgaan.  Frontale aanval of doodzwijgen. Dialoog wordt nog het minste overwogen, want dat zou betekenen dat men erkent dat er wel degelijk problemen met de “vervreemding” van de bevolking bestaan.

Een bloemlezing:

Cicero heeft het over “een dilemma”, over “onmacht“.

Deutschlandradiokultuur vindt het spijtig dat men het zingen van kerstliedjes niet kan verbieden.

FAZ is eerder terughoudend.

Focus I geeft gewoontegetrouw de SPD de kans hierover de mening van de rode kameraden te geven: “Het gaat in se niet om de angst voor “vervreemding”, maar wel om de schrik voor te weinig geld, voor te weinig arbeidsplaatsen…”

Focus II laat uiteraard ook de baas van de Groenen, Cem Özdemir, aan het woord.  Die wijst elke vorm van dialoog van de hand en hij ergert zich dood aan de zachte aanpak van collega-politici. Thüringens premier Bodo Ramelow (Linke) is het ermee eens: “met racisten in maatpak praten wij niet.”

En de Kerk?  De Kerk is wat ze al jaren is, een ruggengraatloos instrument van de Gutmenschen en Abrahamitische Oecumene.  Evangelisch of katholiek, maakt niet uit.  Zelfverloochenend, zelfvernietigend. Tot de kerken leeg zijn en ingenomen worden door moslims, die daar dan naar hartelust hun vredesboodschap kunnen verspreiden.

Frankfurter Rundschau heeft het over “kaalgeschoren, zonnebankgetinte neo-nazi’s” en – verontwaardigd – over het scanderen van “Lügenpresse!” , alsof alle media gelijk zijn.

Freie Welt heeft het over de oproep tot zingen van islamitische liederen in de kerken tijdens de erediensten n.a.v. Kerstmis.

Junge Freiheit neemt oud-kanselier Schröder op de korrel, die opriep voor een “Aufstand der Anständigen”, m.a.w. van de zwijgende massa, die braaf aan het poco handje loopt en daarom “Anständig” is. Braaf, dociel, volgzaam, hersendood.  En die zou nu moeten protesteren, dixit Schröder.

De Spiegel I maakt de Pegida-deelnemers belachelijk en heeft het over Kerstmis als feest van de naastenliefde.

Stern zou een gesprek gehad hebben met een deelnemer, die er mogelijk een actie van de CIA in ziet.

We kunnen niet elke Duitse krant, radio- of tv-programma hier aanreiken.  Deze wel nog, moet u gewoon even aanklikken, de Tagesschau van de ARD.  Zo wordt het nieuws in Duitsland gemanipuleerd, zoals bij ons door de nullenzender.

FT

8 gedachten over ““We kunnen – spijtig – niet verhinderen dat mensen kerstliedjes zingen”

 1. Ik begin te twijfelen ! Ik geloof niet meer in al die geschiedenislessen die ik op school moest leren . De reden waarom het oude Romeinse keizerrijk , Egypte , Griekenland en noem maar op in verval ging . Volgens mij is er maar een verklaring voor hun teloorgang van die eens zo machtige wereldheersers …. en dat zijn oude Socialisten en de antieke Groenen . want dat zijn de enigen die iets kunnen kapotmaken . Ik denk dat archeologen dat geheim al lang kennen maar zwijgplicht kregen . Ik weet uit een min of meer betrouwbare bron dat op eewenoude kleitabletten in spijkerschrift de naam Onckelinckxsicus , Mieke Vogellus en toebbaksixtus , om er maar enkele te noemen , werd ontcijferd . De geschiedenis herhaalt zich

  • René toch, je bent een vat zonder bodem. Zoveel kennis. We hebben hier nog een stoeltje en gedeelde schrijftafel vrij. Geen zin om af te komen?

 2. Hoe ver de razernij gaat tegen Pegida(en het volk) blijkt o.a. dat de Semper opera de verlichting doofde zodat de deelnemers aan de betoging in het donker stonden.
  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_72271290/pegida-semperoper-dreht-demonstranten-das-licht-aus.html
  Deze uitingen van razernij(want dit is het in feite) demonstreren dat Pegida (en het volk) op een zeer gevoelige teen hebben getrapt. Het ontmaskert deze “razenden” als gepatenteerde leugenaars en bedriegers, als gevaarlijke psychopaten en vooral als schurftige verraders en collaborateurs, met dan een tergende verachting voor het volk op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren.
  Het bevestigt dus dat deze vreemdelingen invasie geen toeval is maar één der wapens die wordt ingezet door de NWO om onze westerse beschaving te vernietigen.
  Deze verraders dromen allemaal van een NWO, een sovjet-achtig terreur regime, waar ze dan denken de machtsposities te kunnen bezetten of toch ten minste deel uit te maken van het terreurapparaat, waar ze dan ongeremd en ongestraft hun beestachtige lusten kunnen botvieren, en ondertussen dan schurftig parasiteren op kosten en ten koste van de onderdrukten zoals dat in de USSR het geval was.
  Een USSR systeem waar alleen de luiaards gaan tevreden zijn(=cfr het principe iedereen arm) en het “krapuul” dat het daar dan gaat maken, want om het daar te maken moet je inderdaad “krapuul” zijn.
  Een dergelijk systeem is dan ook op het lijf gesneden van alles wat links, decadent en parasitair is.
  De voormelde plannen van NWO worden nu echter verstoord door het “echte volk”!!
  Wat een gruwel!!!
  Men ziet hier opnieuw de perverse rol van de media, in dienst van deze verraders, die een sleutelrol spelen in de oorlog, in agitprop stijl, tegen het volk, want dat is het.
  Bij deze oorlog worden we dus geconfronteerd met een mengeling van psychopathologie en politiek, naargelang de betrokkenen in wisselende samenstelling. Achter de schermen speelt immers voor een groot deel ook de “cultuur van de afgunst, nijd en wraak” een rol.
  Bij het overgrote deel van deze “anti-fascisten en anti-racisten” gaat het immers om een blinde woede ingegeven door afgunst en nijd. Zelf is men te lui en te tam om iets te verwezenlijken in het leven, en men kan bijgevolg niet uitstaan dat er anderen zijn die wel iets bereiken. Deze massale vreemdelingeninvasie is dan voor deze “anti-fascisten en anti-racisten, met daarbij een zootje parasieten ” een middel om wraak te nemen.
  Aan de top van de piramide zitten dan de echte saboteurs, die de verborgen agenda kennen en ook uitvoeren.
  Gezien de enorme belangen die er op het spel staan voor deze “verraders” dient men zich dan ook aan alles te verwachten. Hierbij dient men ook te weten dat na de val van de muur, het DDR regime zich verplaatst heeft naar de rest van Duitsland. Het volstaat dagelijks Kopp online en Hartgeld.com te bekijken om zich rekenschap te geven dat gans Duitsland de facto een marxistisch regime geworden is.
  Dit blijkt ook uit de laksheid waarmee de misdaad wordt aangepakt.
  Hier is dan het volgende citaat brandend actueel :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn
  Het komt er dan ook op aan de juiste en volledige diagnose van de kanker te stellen, en vooral de echte verantwoordelijken voor deze invasie te ontmaskeren, met de daarbij horende verborgen agenda.
  Men mag dan niet de kapitale fout begaan zich te willen verdedigen tegen de aanvallen van de verraders. Integendeel men moet ze als eerste aanvallen, en dit geldt nog meer voor de ontmaskering van de media.
  Men zal het even smerig moeten spelen als de verraders, en zoals reeds vroeger gezegd, geschenken zullen er niet worden uitgedeeld. We worden immers geconfronteerd met de grootste, gevaarlijkste en smerigste samenzwering uit de geschiedenis!!!
  Wat Vlaanderen betreft zie ik echter weinig hoop…! Op 25 mei 2014 heeft op enkele percenten na, iedereen gestemd voor de ondergang. Erasmus schreef indertijd het boek :”Lof der zotheid”. Het wordt dan nu opnieuw tijd dat er één of andere filosoof het boek :”Lof der lafheid” schrijft.
  Het is deze lafheid die het probleem is, en hierbij dient men te weten dat men laf is omdat men dat wil, en niet omdat men dat moet zijn!!!

 3. Het is nog steeds NIET VERBODEN om…ZICHZELF onsterfelijk-belachelijk te maken: en dààrin is “die Freie Welt” glansrijk geslaagd: zij roepen de mensen op om isl***mitische liederen te zingen in de kerken tijdens de erediensten n.a.v.Kerstmis 🙂
  Die dhimmi-onnozelaars weten nog niet eens dat zingen HARAM is voor die baardventen. 🙁

  • Je snapt ‘m niet Fikken, WIJ moeten islamitische liederen zingen, niet zij. Zij hebben allicht andere bezigheden…

   • “In de Sahara tussen twee kamelen, zaten….” uit islamitisch kerstlied.

 4. Er zijn mensen die het licht zien. Tot hen behoort Oliver Jeges die op 18.12 in ‘Die Achse des Guten'( http://www.achgut.com) een bijdrage levert over Pegida en door zijn heldere kijk en intellectuele argumenten alle angst voor een islamisering van Europa wegneemt. Oliver herinnert er ons aan dat de laatste poging tot islamisering van het Avondland al meer dan 300 jaar achter ons ligt. Ze werden in Wenen gestopt en tot Saksen en Dresden zijn ze niet geraakt. Mochten ze dat wel gedaan hebben zouden ze vermoedelijk snel ommekeer gemaakt hebben. In Saksen zijn namelijk geen rassenvrouwen, geen bodemschatten, het heeft een verlaten landschap en er zijn weinig kruiden. Dus niks wat een moslim kan bekoren.
  Daarbij, schrijft Oliver, is er in Dresden een stilgelegde Salem-sigarettenfabriek en die had lelijke schouwen. Vandaag is het een Yenidze-moskee en in plaats van de lelijke schouwen versieren nu mooie minaretten het gebouw. Door de Islam krijgen we niet alleen Ehremorden, sluiers en terroristen maar ook architectuur uit de Oriënt, Hammam baden en voetbal van wereldklasse. Zo zie je maar, alles heeft een goede en een slechte zijde. Daar wijst Oliver ons met nadruk op.
  Intussen vraagt, volgens diezelfde Oliver, de Bundesrepublik zich af waarom ins hemelsnaam mensen iedere maandag de winterkoude trotseren. Die kunnen toch gezellig hun avondmaal nuttigen en op de kerstmarkten Glühwein drinken. Maar nee, in plaats daarvan trekken ze ‘s maandags de straat op tegen een bedreiging die er helemaal niet is. Ze willen zich het Avondland terug halen dat al lang niet meer bestaat.
  Oliver is echter voor vrijheid en tolerantie, vooral voor dit laatste, en vindt dat de deelnemers aan de Pegida wandeltochten het recht hebben om voor hun zotheid uit te komen.

Reacties zijn gesloten.