We hebben nog niet genoeg immigranten, want…

… ze importeren nu zelfs de lijken.  

“De doden komen eraan!” 

Activisten voor exotische mensenrechten schoten in actie.  Het Centrum voor Politieke Schoonheid (wij hebben die naam echt niet verzonnen), een collectief met Berlijn als thuisbasis, gevuld met de “schoonheden” onzer maatschappij, zijnde artiesten, journalisten en onderzoekers, maakten kond dat zij lichamen “in de periferie van Europa” opgegraven of opgesnord hebben in koelruimtes en hen naar Duitsland overgebracht hebben om hen een passende begrafenis te geven.  De activisten zouden van plan zijn honderden lichamen vanuit Zuid-Europa te importeren.

Hun campagne loopt onder de veelzeggende slogan “De doden komen eraan!”  “We moeten de doden zien.” En ter verduidelijking: “De ergste nachtmerrie van de Duitse regering wordt waar: we zullen de muren rond Europa’s gevoel van medelijden afbreken! Het is een schande, het is gemakkelijker Duitsland binnen te geraken als dode dan als levende migrant.”

Nick Jaussi

Herbegrafenis dinsdag. De symbolische lege stoelen waren bestemd voor politici.

Zij willen hiermee het gebrek aan respect voor de verdronken / uitgehongerde / uitgedroogde (Nvdr: Het Centrum voor Politieke Schoonheid ontkent dat het hier om anorexia-patiënten zou gaan.) “slachtoffers van onze harteloze maatschappij” aan de kaak stellen.  Bij het schrijven van dit artikel was niet duidelijk hoeveel importlijken op weg naar een graf in de Bundesrepublik zouden trekken.  Als de actiegroep zich beperkt tot het jaar 2015 dan gaat het om 1800 herbestemmingen.   Bij oudere overlijdens bestaat het risico dat de overblijfselen dooreen geklutst worden, wat volgens de religie van de vrede streng verboden is.

Wat begon als een provocatie van “kunstenaars”, leidde tot heel wat kritiek.  Politieke pornografie, schreef de Süddeutsche Zeitung, nochtans een toonbeeld van politiek-correcte berichtgeving.  Volgens de activisten zijn ze wel degelijk lijken gaan halen.  Tot nu toe een tiental, maar ze zijn op zoek naar sponsors om nog meer “gelukkigen” tot stof te kunnen laten keren in het beloofde (Duits)land.

Waarschijnlijk overbodig te herhalen dat de activisten voorstanders zijn van open grenzen, open wetten, open huizen, open portemonnees. Kortom van een open gastvrije EU.  Nu komen er open graven bij.

FT

i24NewsDW

2 gedachten over “We hebben nog niet genoeg immigranten, want…

  1. Dit kun je alleen van duitsers verwachten, radicaal als ze zijn tot in het graf. Benieuwd wanneer ze de vermoorde blanke boeren uit Zuidafrika gaan repatrieren.

  2. “””” Het is een schande, het is gemakkelijker Duitsland binnen te geraken als dode dan als levende migrant “””””. Ik hoop dat vele toekomstige tafelschuimers , avonturiers en gelukzoekers dat boverstaand zinnetje lezen . Ik wens hun veel succes toe . Het wordt nu heel eenvoudig om Duitsland binnen te geraken , er is wel een voorwaarde !!

Reacties zijn gesloten.