“We bollen gewoon voort.”

Afbeeldingsresultaat voor falling off a cliff animated gifDe vinger op de wonde.

Niet dat de “multiculturele diversiteitsayatollah” (*patentaanvraag ingediend door Tom Van Grieken) dezelfde conclusie trekt als onze redactie.    We bollen inderdaad gewoon voort… richting afgrond.

Olivia Rutazibwa – Rwandese stamboom versierd met Merksemse kansen (zij werd samen met haar zuster opgevoed door blanke Gutmenschen) – voorheen onderzoekster verbonden aan de Universiteit van Gent en populaire schrijfster bij Mo, het gratis bijvoegsel van Knack, keerde het onverdraagzame Vlaanderen de rug toe om over het Kanaal de studenten aan de University of Portsmouth te gaan teisteren met haar zorgen over “de voortzettingen van het kolonialisme” en haar strijd voor “Het einde van de witte wereld”.

Want wat bleek?  Hoewel zij zorgvrij opgroeide, “beschermd” zoals ze zelf bevestigt, heeft kunnen studeren en zelfs werken en doceren aan universiteiten, voelt zij zich geroepen  de blanke witte wereld te kleuren en dekoloniseren.

Die intelligente madame wil dat kieslijsten opgesmukt moeten worden met allochtonen.  Dat is intussen al lang niet meer ongewoon, maar zij gaat een stapje verder met quota zoals die verplicht werden voor de vrouwen.  Tja, heeft ze er wel goed over nagedacht?  Wat met het derde geslacht “x”?  Of alle andere varianten?

Olivia is experte “kolonialisme”.  Zeer actueel thema.  Kijk maar eens naar het straatbeeld in onze steden.

*Voor deze multiculturele diversiteitsayatollahs is uiteindelijk de democratie zelf, waarbij een volk in alle vrijheid zijn eigen vertegenwoordigers kiest, de grootste vijand.

Van winkeliers die klanten van vreemde origine minder goed behandelen dan blanke Belgen tot de sweatshops in ontwikkelingslanden: het zijn voortzettingen…
knack.be

2 gedachten over ““We bollen gewoon voort.”

  1. We zouden kunnen stellen dat we ook mensen met een strafregister een quota moeten geven op de verkiezingslijsten.

Reacties zijn gesloten.