Wat wordt onder de mat geveegd?

Het Hauptbahnhof van Keulen is één der best bewaakte treinstations van de Bundtesrepublik.  Heel Keulen is één groot camerabewakingsdomein: in de resp. stations, in de S-Bahn, de U-Bahn, ander openbaar vervoer, bij het winkelen, bij bankautomaten,  in parkings, op terrassen, toeristische bezienswaardigheden…

“Je door de binnenstad te bewegen zonder door een camera geregistreerd te worden is nagenoeg onmogelijk.”

Waarom worden de beelden niet openbaar gemaakt zodat de daders kunnen geïdentificeerd worden?  Welke rol speelt de overheid?  Is het op non-actief stellen van de ‘Polizeipräsident Wolfgang Albers’ een doekje voor het bloeden?  Een afleidingsmanoeuvre? Wat mag niet geweten worden?

Nochtans staat uitdrukkelijk in het strafwetboek dat wie een een straf verhindert:

§ 258 Strafvereitelung StGB
(1) Wer absichtlich oder wissentlich ganz oder zum Teil vereitelt, daß ein anderer dem Strafgesetz gemäß wegen einer rechtswidrigen Tat bestraft oder einer Maßnahme (§ 11 Abs. 1 Nr. 8) unterworfen wird, wird mit Freiheitsstrafe bis zu fünf Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(2) Ebenso wird bestraft, wer absichtlich oder wissentlich die Vollstreckung einer gegen einen anderen verhängten Strafe oder Maßnahme ganz oder zum Teil vereitelt.
(3) Die Strafe darf nicht schwerer sein als die für die Vortat angedrohte Strafe.
(4) Der Versuch ist strafbar.
§ 258a Strafvereitelung im Amt
(1) Ist in den Fällen des § 258 Abs. 1 der Täter als Amtsträger zur Mitwirkung bei dem Strafverfahren oder dem Verfahren zur Anordnung der Maßnahme (§ 11 Abs. 1 Nr. 8) oder ist er in den Fällen des § 258 Abs. 2 als Amtsträger zur Mitwirkung bei der Vollstreckung der Strafe oder Maßnahme berufen, so ist die Strafe Freiheitsstrafe von sechs Monaten bis zu fünf Jahren, in minder schweren Fällen Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder Geldstrafe.
(2) Der Versuch ist strafbar.

Inmiddels werden verschillende GSM’s in asielcentra ‘teruggevonden‘.  Waarschijnlijk verstopt door de nazi’s…

FT

3 gedachten over “Wat wordt onder de mat geveegd?

 1. Er zijn nog meer aanwijzingen dat de z.g. “bevoegde overheden” onmiddellijk na het gebeuren in Keulen geprobeerd hebben alles in de doofpot te stoppen.

  Op het internet circuleert er een afbeelding van
  een “Verschwiegenheitsvereinbarung” (= vertrouwelijkheidsovereenkomst) dewelke patiënten, die zich op oudejaarsnacht en/of op nieuwjaarsdag bij Keulse klinieken aanboden, moesten ondertekenen.
  In deze overeenkomst beloven de patiënten tegenover de Landesregierung het stilzwijgen te bewaren over alles wat zij in de Silvesternacht gezien en meegemaakt hebben. Deze verplichting geldt ten opzichte van elke derde en in het bijzonder ten opzichte van de pers.

  Indien de redactie belangstelt kan ik ‘n kopie als .jpg-foto toesturen…

  • Dank. Hebben we ook gelezen, dank voor eraan te herinneren. We kunnen niet alles plaatsen. Af en toe worden we moedeloos…

 2. Ik kan deze videobewaking in Köln HBF alleen maar bevestigen. Ik was er nog in september 2015.
  De ganse “doofpotoperatie” met behulp van de media bevestigen dan ook dat er hier meer aan de hand is, dan een “spontaan gebeuren”. (sic).
  Momenteel moeten er enkele “koppen” rollen… om de schade te beperken, en wacht men gewoon tot de wind gaan liggen is. Als er een onderzoek zou komen, zal dit neerkomen op het “verdrinken van de vissen”.
  Intussen zijn ook de afleidingsmanoeuvres volop bezig. (zie de Regensburger Domspatzen). Dit is dan ook geen toeval.
  We moeten ons dan ook verwachten aan enkele “false flags” gepleegd door neo nazi’s en racisten, op “vreemdelingen of vluchtelingen” of op één of andere “rode politieker”. Misschien wordt Reker nog eens aangevallen.
  We moeten ook oppassen. Zoals gewoonlijk volgen op dergelijke incidenten ingrijpende maatregelen, die dan niet worden toegepast op de “daders” maar op de boodschappers met het slechte nieuws, zijnde al diegenen die de waarheid zeggen en schrijven over de samenzwering die zich momenteel afspeelt binnen de EUSSR. Deze boodschappers zijn immers het probleem en het gevaar, en dus niet de “verkrachters”.
  Het komt er dan ook op aan het hoofd koel te houden en pogen te zien wat er zich achter de schermen afspeelt.

Reacties zijn gesloten.