Wat u niet mocht vernemen

Moslim lieverdjes vielen op 18 maart een politiekantoor aan in Frankfurt (Duitsland).

Zonder veel erg.  Enkele wagens in de fik.  Wat stenen en projectielen over en weer.  Maar geen bommen.  Geen kalasjnikovs.  Een incidentje, niet het vermelden waard.  ‘t Is hun cultuur, nietwaar?

8 gedachten over “Wat u niet mocht vernemen

 1. Ik zie op dat tuubeke geen enkele politie-agent die met zijn fluitje duidelijk wil maken dat de moslims de wet overtreden ! Volgens mij zaten die allemaal in het hoofdbureel op de schoot van de commissaris met de deur op slot . In feite kunnen ze en mogen ze niet anders. Stel je voor dat een agent een schot lost en O ramp er wordt er eentje gekwetst of erger , ik durf er niet aan denken ! Maar het is mijn overtuiging wanneer de politie in bepaalde omstandigheden zijn wapen mag gebruiken heel die troep bavianen (met mijn verontschuldigingen voor dat diersoort) een beetje meer respect gaan krijgen .

 2. De terreurmoordenaars zijn in het Westen geboren en opgegroeid. Maar duidelijk niet ‘geïntegreerd’, alzo mentaal niet aangekomen in de koran vrije wereld. Bovendien gaan ze hun koran woordelijk nemen.
  Als de nette katholiek van naast de deur plotseling zijn geloof woordelijk neemt bidt hij rozenkransen, maakt pelgrim reizen naar Rome, Fatima, Lourdes, Jeruzalem en Betlehem.
  Als de moslim van naast de deur zijn geloof plotseling woordelijk neemt, vervoegt hij de jihad en vermoordt hij op een laffe, verraderlijke manier ongelovigen.

  • Hmmm… Anna, als de nette katholiek zijn geloof woordelijk neemt, inclusief het oude testament, dan doet hij toch nog wat anders dan rozenkransen bidden, hoor!

   • @ Ropie,

    vermits voor de nette katholiek het oude testament zo goed als onbekend was, hij kende daarvan slechts de allegorische versie dat hij ‘De gewijde geschiedenis noemde’, en vermits de nette katholiek geleerd heeft dat het oude testament geen ambtsleer is binnen zijn kerk, bestaat voor hem geen gevaar dat hij zich overgeeft aan de woordelijke interpretatie van de gids voor gangsters, oud testament genoemd. Tevens is hij niet gehouden daarin te geloven.
    In het nieuwe testament zie ik geen gevaar, tenzij jij mij een voor mij nog onbekende passage kan aanduiden, die oproept tot moord en doodslag.

    • Nieuwe testament: Marcus 9:42
     En zo wie een van deze kleinen, die in Mij geloven, ergert, het ware hem beter, dat een molensteen om zijn hals gedaan ware, en dat hij in de zee geworpen ware.

     • @ Ropie,

      je was me enkele minuten voor. Maar je moet toegeven, het is in de voorwaardelijke wijs. Zoals het beter ware dat Dutroux niet geboren ware.

    • Ropie,

     heb toch nog iets gevonden. Die molensteen die kindermisbruikers beter rond hun nek zouden binden…maar het was maar een suggestie. Jezus heeft zich daar niet lijfelijk mee gaan bezighouden, wou wel dat die steen op hun geweten drukte. En ‘t is zwaar zo’ n steen als je er verder mee door het leven moet.

     • Als je geen geweten hebt, kan je d’r ook geen last van hebben.

Reacties zijn gesloten.