4 gedachten over “Wat u altijd al wou weten

  1. Waarschijnlijk zeer interessant voor mensen die iets van scheikunde snappen. Voor een simpele ziel als ik net iets te ingewikkeld. Mat andere woorden ik heb er niets van begrepen, enkel dat ik het puntje van mijn cornetto niet mag op eten. WTF wat mogen we eigenlijk nog wel eten? Zo maakt Dehaize reclame voor zijn brood met 25 % minder zout. IK weet wel dat het de smaak beïnvloedt en ook de structuur van je brood. Zout neemt vocht op en houd zo je brood langer vers. Dus minder zout betekend ook brood dat vlugger uitgedroogd is. Daar heb ik geen 20 minuten voor nodig om dat uit te leggen. Maar ik ben dan ook maar tot 14 jaar naar school geweest.

    • Och Walter ik heb zeven jaar aan de universiteit nucleare wetenschappen gestudeerd en ik snap het ook niet
      PS ge moet nu ook niet alles geloven wat ik schrijf

  2. Oei,’k geef altijd dat puntje van ‘t hoorntje aan m’n hondje !
    straks GAIA op m’n dak !

Reacties zijn gesloten.