Wat niet lachend kan gezegd worden…


“Terwijl de peren aan de bomen hangen te rotten, is de toestand in ons land dus als volgt. Als de stroom uitvalt, vallen de windmolens stil en geven de zonnepanelen geen warmte meer.

Als er twee centimeter sneeuw valt, slibben de snelwegen vast, staan de treinen stil, kunnen de bruggen over de kanalen niet omhoog en gaat Zaventem dicht. Als het komende winter twee dagen na elkaar durft te vriezen, zitten we zonder elektriciteit, stopt de gasbedeling en slaan de waterpompen af.

We moeten het onder ogen zien. In Congo, Irak, ja zelfs in het kalifaat van IS, is de infrastructuur betrouwbaarder dan hier in het driestromenland aan de Noordzee.”

Lees verder bij de kwaliteitskrant zonder weerga

2 gedachten over “Wat niet lachend kan gezegd worden…

  1. Tot op heden is er niemand in beschuldiging gesteld wegens de sabotage in Doel. Men kan vermoeden dat het gaat om één uit de kaviaar-linkse hoek waar onze mimespeler zo goed mee overeenkomt. Teneinde zijn vriend VDLN nog wat te steunen in zijn handel met dure energie gooit hij nog wat olie op het vuur. Werk voor de Vlaamse regering : Doel 1,2,3 afbreken en vervangen door tweede generatie kerncentrales in eigen beheer. Desnoods opstarten met proeven voor kernfusie-centrales.

Reacties zijn gesloten.