Wat moeten we hiervan nu denken?

De Duitse Groenen hebben ook een campagnevideo gedraaid voor de Europese verkiezingen. 

Of er daarmee één stem meer binnen gehaald zal worden is volgens onze bescheiden mening eerder twijfelachtig.  Oordeel zelf. U kan onderaan laten vertalen al is dat waarschijnlijk niet nodig.

Nvdr: Ze hebben het waarschijnlijk niet aangedurfd een vertegenwoordiger van hun geliefkoosd kiespubliek te kiezen voor deze rol.   Stel je even voor: een kwabbelige, kwetterende,  150 kg wegende negerin of kopvodmadam… een klacht wegens racisme is dan niet denkbeeldig!

5 gedachten over “Wat moeten we hiervan nu denken?

  1. Dat is in ieder geval niet het type van slaafse moslima die samen met den bezem in de hoek staat . Als die ene vent heeft die Mohamed noemt en haar een pak slag wil geven , zelfs angstvallig volgens de regeltjes van de Koran , dan zou ik toch niet in zijn schoenen willen staan . Ik denk zelfs dat een cage-fighter met knikkende knieen in de ring stapt . Als er toch bij zijn die voor “groen” zouden stemmen zal het eerder uit schrik zijn dan uit overtuiging

  2. Een cabaretiste (?), beste Raymond , Fikken dacht eerder aan een vrachtwagengaragiste (vanwege de grote koplampen) 🙂

  3. Ik heb nog nooit van mijn leven zoiets marginaals gezien. Maar om mevrouw gerust te stellen: ik ga zéker stemmen voor de Europese verkiezingen. Uiteraard op de heer Annemans.

  4. Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat ze haar snorretje* eerst vlug heeft afgeschoren, om dat de gelijkenis met een andere ” Duitse leider ” onmiddellijk zou opvallen.
    * zoals dat van Dolf met de snor.

Reacties zijn gesloten.