11 gedachten over “Wat kost een werknemer in Europa?

 1. Eindelijk weten we dat de redactie-medewerkers van “Golfbrekers” de best betaalde van Europa zijn

 2. Vraag aan de redactie die niet tot dit thema behoort.

  Zou het voor uw lezers niet nuttig zijn (voor mij althans) om onderaan de reacties ook ‘oudere’ te plaatsen. Soms komen er op hetzelfde moment een hoop reacties binnen, waardoor er verdwijnen waarop je nog wilde antwoorden. In dat geval moet je alle artikelen doorlopen om die reactie terug te vinden, omdat je de titel niet altijd in je geheugen hebt opgeslagen.

  • Dat moeten we voorleggen aan iemand die meer beslagen op het IT-ijs komt. Is de kolom rechts met reacties niet voldoende? Daar staat toch het bewuste artikel bij?

   • Inderdaad, maar als je daar’ oudere’ onderzet, hoef je niet het hele archief te doorlopen. Soms zijn in die kolom recente reacties al verdwenen bij het openen van Golfbrekers, door het aantal toegekomen reacties, en vindt je, als je het archief overloopt, reacties die je daarvoor niet las omdat ze niet meer in de recente reactie- kolom voorkwamen

    • We zullen het bekijken, maar we vrezen dat we binnen de softwaremogelijkheden van WordPress moeten blijven.

 3. Een tabel zegt meer dan 1.000 woorden, dat wij in negatieve zin op kop staan komt door de aanwezigheid van dat waardeloos staatscircus, de massa regeringen, de massa parlementen, de massa provincies, de massa nutteloze instellingen, de massa ambetantenaren (ong 65% te veel) en de massa allochtonen (ong 100% te veel) die maar 2 adressen kennen die van het OCMW en de mutualite.
  Het is nu aan ons om heel snel op het niveau van Iuxemburg te komen en dat kan door al dat profitariaat de Exit te wijzen en de parasieten onder eigen volk een C4 te overhandigen zonder oprotpremie, binnen het jaar is er terug welvaart, veiligheid en vrijheid incl. leefbaarheid.

 4. Molinari is geen onderzoeksburo, maar een recente, weinig gerespecteerde, liberale lobbygroep in Brussel. Ze nemen van niemand subsidies aan zeggen ze, behalve van de EU blijkbaar, voor deze ‘studie’.

 5. Als belgie ergens in een ranglijst staat komt het er op neer dat we goed zijn in negatieve zaken.

Reacties zijn gesloten.