Wat kan een volksopruier, asielbedrieger en islamist gaan vertellen in ons katholiek onderwijs?

Gecensureerd door NRC

Baas kath ond engageerde Abou Jahjah om te gn spreken in alle kath scholen in W-Vl. Laat jij je kind bij een paard v Troje?

Nvdr:: Na het lezen van deze tweet, gingen wij op zoek naar meer informatie..  Klik hier.

3 gedachten over “Wat kan een volksopruier, asielbedrieger en islamist gaan vertellen in ons katholiek onderwijs?

 1. We mogen niet te vlug oordelen . Misschien heeft Abou cha cha zich laten dopen door Johannes den stroper . Zijn nieuw embleem liegt er niet om , op zijn rug heeft een varken plaatsgenomen … een teken tot verzoening met het Westen !

 2. Wie heeft dit “element=A.J..” hier binnen gelaten en gehouden???
  Wie rolt daar in de media de “rode loper” voor uit??
  Wie heeft Lieve Boeve daar op die plaats gezet ??
  Het zijn de samenzweerders die hier voor allemaal verantwoordelijk zijn die eerst moeten ontmaskerd worden.
  Men kan A.J. dan ook niets kwalijk nemen, hij maakt gewoon gebruikt van alle mogelijkheden die hem dan nog op een “gouden schoteltje” worden aangeboden.
  Het gevaarlijkste soort bij deze “spreekbeurten”(sic) is dan niet A.J. maar wel al die directeurs die gaan luisteren naar dit individu. Het zijn immers deze directeurs die nadien in de scholen het sluipend gift verder zullen verspreiden.
  Het zou veel nuttiger zijn het boek “Biedermann und die Brandstifter” tijdens deze 2-daagse voor te lezen, alhoewel iets pogen duidelijk te maken aan diegenen die het niet willen weten, is echter een onmogelijk taak. (ook al staat het kot intussen in brand!!).

 3. Toekomstbeeld ….Abou tja tja engageerde Lieven Boeven om te gaan spreken in de Islamscholen over de enige ware , echt en techtige godsienst en dat Jezus een valsche profeet was

Reacties zijn gesloten.