1 gedachte op “Wat het VB, FN, Lega, FPÖ, PVV en ja, ook Thierry Baudet reeds jaren geleden voorspelden:

 1. De voormelde partijen in de tekst bij Golfbrekers, zeggen allemaal wel iets, maar nooit duidelijk genoeg waarover het werkelijk gaat bij deze EUSSR, en dat is de vernietiging van onze westerse beschaving via het :
  – Cultureel marxisme, om alle vormen van decadentie te verspreiden,
  – Coudenhove Kalergi plan, om de EUSSR te overspoelen met vreemdelingeninvasies,
  – Agenda 21 -30 om onze voedsel en energievoorziening uit te schakelen, en de industrie te ontmantelen,
  – Covid 19(84) om de middenklasse te vernietigen,
  – The Great Reset, de laatste fase naar een communistische NWO dictatuur en terreurregime, met iedereen arm in de slavernij,
  Deze 5 wapens vormen één geheel, in het kader van de oorlog tegen onze westerse maatschappij.

  Over de 2 Olifanten in de kamer, die achter deze 5 wapens schuilgaan, zwijgen ze allemaal, met uitzondering van Baudet die wel een poging doet, weliswaar handig verpakt. Zelfs deze “verpakking” gaat al te ver en lokt reacties uit om hem te vermoorden. Deze doodsbedreigingen bevestigen wel dat hij op het goede maar ook een levensgevaarlijk spoor zit, zoals indertijd de Pim.

  In feite komt het er op neer m.b.t. het verzet, dat zolang men niet bedreigd wordt en vermoord moet worden, men niets voorstelt.
  Deze doodsbedreigingen komen echter niet van idioten en van obscure en ongure elementen, maar van de EUSSR zelf :
  https://www.guidograndt.de/2022/09/28/unfassbar-todesstrafe-bei-aufruhr-oder-aufstand-ist-eu-rechtsbestandteilvideo/
  met citaat :

  “Herkömmlich gehen die Europäer davon aus, dass die Todesstrafe in der EU abgeschafft wurde. Doch das ist ein Irrtum, wie eine Menschenrechtsanwältin enthüllt. Denn nach wie vor ist nicht nur die Todesstrafe, sondern auch das Recht auf Tötung von Menschen im Falle eines Aufruhrs oder Aufstandes sowie in Kriegszeiten Rechtsbestand in der EU!” (=einde citaat).

  Dit citaat is duidelijk. Ik verwijs naar de volledige tekst en naar enkele reacties. Waar zitten de partijen vermeld in de tekst bij Golfbrekers ? Of gaan ze wachten tot ze tegen de muur staan ?

Reacties zijn gesloten.