Wat hebben Wilders, Dewinter en Farage gemeen?

De onverdraagzaamheid van de ‘ware democraten’!

Kijk en luister naar de ‘lieflijkheden’ die de Brexit-hoofdfiguren naar hun hoofd geslingerd krijgen:

Blijkt, wat wij vermoedden,  dat één van de voornaamste redenen is voor zijn plotselinge vertrek, de toenemende doodsbedreigingen zijn tegen hem en zijn familie.

De bedreigingen zijn dramatisch gestegen na de uitkomst van het referendum. Deze zijn ook gericht op zijn gezin en familie, en de UKIP-leider heeft inmiddels contact opgenomen met de politie.
The charismatic politician, whose shock resignation yesterday had Westminster reeling, has told friends of his growing concern about a series of death threats made towards him and members of his family by Left-wing thugs.

Op Facebook, Twitter en andere sociale media regent het bedreigingen, en meerdere linkse idioten hebben openlijk verklaard dat ze Farage vermoord willen zien.

Eerder dit jaar kon Farage met zijn vrouw en twee kinderen tijdens een zondagslunch ternauwernood uit een pub ontsnappen toen een linkse meute naar binnenstormde en deed waar het goed in is – bedreigen, vernielen en haat spuien.
Farage heeft ook twee kinderen uit een eerder huwelijk, en velen waren verrast toen hij zich uit een debat op de vooravond van het referendum terugtrok om met zijn kroost te zijn. Gezinsleven stond altijd een flinke tree onderaan tijdens zijn vele jaren strijd om de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk terug te winnen.

Express.co.U.K.

Evening Standard

Int’l Business Times