Wat gebeurt er als een economische toerist het grondgebied dient te verlaten?

Gemiddeld 64% blijft gewoon waar hij / zij zich neergelaten heeft.  Roemenië is de uitzondering.  Bovenop het aantal dat het grondgebied diende te verlaten, zijn 55 zomaar zonder enig bevel vertrokken.  Burgerzin?  Zou het kunnen dat ze daar geen gouden OCMW-kaart uitgereikt krijgen?

De 2015 cijfers van het land b in de eerste en de derde kolom  zullen dankzij de importsecretaris aan zijn verwachtingen voldoen.

https://i0.wp.com/pi-news.net/wp/uploads/2015/08/asugewiesene-drittstaatler-eu-2014-verbliebene-illegale.jpg?resize=355%2C657

3 gedachten over “Wat gebeurt er als een economische toerist het grondgebied dient te verlaten?

    • Jean ik ben een sympathisant van hart tegen hard . Ik deel in de noden van die migrantensukkelaars . Wij hebben zoveel , zij hebben zo weinig ! Laten wij ze helpen het geluk te vinden . Ik denk zelfs dat je mijn voorstel zal steunen . Inplaats van 29.995 terug te sturen , slechts 29.990 ! Laat die 5 maar blijven , die kunnen wij en de regering wel de baas , bovendien tonen wij onze solidariteit en medewerking met onze Europese beleidsmakers . Trouwens die vijfmogenblijvers zitten toch binnen de kortste tijd achter de tralies

  1. 159.000 hebben de EU verlaten, en geen krant of tv zender die er ooit maar één in beeld heeft gebracht…teneinde hun vervanging niet in gevaar te brengen.

Reacties zijn gesloten.