Wat denkt de Franse bevolking over Assad?

Volgens een recente enquête (voorafgaand aan de gesprekken in Wenen) van Le Figaro wil 72% van de 21.314 geraadpleegde Fransen Assad aan de macht houden in Syrië. 

De vraag van de enquête luidde: “Moeten de wereldmachten Bashar Assad vragen op te stappen?”  28% beantwoordde positief; 72% zegde “non”!

Hallo Hollande!  Hollande???

Bron: RT (Dit artikel van Le Figaro is betalend en derhalve niet door ons raadpleegbaar)

3 gedachten over “Wat denkt de Franse bevolking over Assad?

 1. Waardeloze enquete, want Le Figaro is een conservatieve krant met conservatieve lezers. Dezelfde vraag in Le monde had wellicht net het omgekeerd resultaat opgeleverd.

 2. Inderdaad, waardeloze enquete. Net zoals “de democratie” waardeloos geworden is.
  De massa informeert zich niet, en durft nog minder om een helder standpunt in te nemen.
  Getuige is de hele invasie van het westen, en eerder de monetaire ramp, en de bankenbubbel. En al de politieke schandalen, en….de lijst is nagenoeg eindeloos.
  Wat gebeurt er de laatste decennia? Al die mooipraters, al die windhanen en huichelaars, ze worden keer op keer herverkozen.

  De overgrote meerderheid van de mensen vandaag mort, is niet tevreden over de algemene gang van zaken en de gemaakte keuzes. Maar bij de volgende verkiezingen, wanneer ze hun democratische stem kunnen laten horen, worden steevast dezelfden aangeduid, om te vertegenwoordigen.

  De mei-68 geest-bedwelmden en hun nazaten, hebben er een ferm zootje van gemaakt, en ze doen lustig voort. De jongere generatie evenwel volgt niet meer. Ze zijn niet meer geïnteresseerd, in niets, ze hebben geen passie meer. Deze leiders van morgen zijn smartphone-verslaafden en tablet-junkies, wegvluchtend van de grauwe realiteit die hen wordt nagelaten.

  Het plaatje voor de volgende generaties ziet er niet bijster fraai uit…

 3. bij deze zo gezegde tiran leefden islam, katholieken,joden en vrijdenkers toch vreedzaam naast elkaar en waarom steunde het westen de is met wapens .dank zij poetin kan het tij nog keren.

Reacties zijn gesloten.