Wat als…

De bronafbeelding bekijken…Hillary Rodham de kandidate was geweest voor rechter bij het Supreme Court?

Als notoire vrouwenbewonderaar zonder losse handjes, sympathisant van de suffragettes, de blijf-van-mijn-lijfsters, de baas-in-eigen-buik-biologen, de dolle mina’s, de flower-power-vrije-vrijsters, de vrouwenemancipatie-matrones, de gelijke-rechten-amazones, de pussy-riot-kou-trotseersters, de roze-mutsen-brei-en-haak-beweging, de ter ziele gegane FVV, de Boerinnenbond en de huidige reïncarnatie van alle b.g. vrouwen- en aanverwante “genders”, de #MeToo activisten, stelt onze hoofdredacteur, zich de vraag wat er zou gebeurd zijn mocht de gesaboteerde Hillary Rodham (beter bekend onder de naam van haar schuinsmarcherende echtgenoot Clinton) zich kandidaat had gesteld voor de vacature van rechter bij het opperste gerechtshof der VSA, het Supreme Court?

Zou het onderzoek naar haar persoontje eindelijk begonnen zijn?
Zouden de media elke dag tot vervelens toe zich bezig gehouden hebben met hypotheses over haar bedpartners?
Zouden we van naad tot draad uitleg gekregen hebben over haar leven tijdens de laatste 30 jaar?
Zouden we eindelijk de waarheid over Benghazi vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de verwijderde e-mails vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de Clinton Foundation – en de besteding der vergaarde giften – vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de fraude, de verdwenen fondsen, in Haïti vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de dood van Vince Foster en Ron Brown vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de moord op Seth Rich en de tientallen, of meer, mysterieus overleden Clinton-opposanten vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de uraniumverkoop aan Rusland vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de kiesfraude vernomen hebben?
Zouden we eindelijk de waarheid over de “Lolita Express”, het pedofieleneiland in de Caraïben en over Whitewater vernomen hebben?                                                    Clinton Scandals: A Guide From Whitewater To The Clinton Foundation

Zouden de media dezelfde hoogstaande normen als voor Kavanaugh gehandhaafd hebben of zouden ze alles onder de mat geveegd hebben zoals met haar echtgenoot Bill Clinton?
Overbodige vragen. De media zouden alles met de mantel der liefde bedekt en iedereen in een verdacht daglicht gesteld hebben die het zou gewaagd hebben tegen haar bewijzen  voor te leggen of – god behoede – te getuigen.  De linkse meute zou de straten bezet hebben; de media zouden pakkende beelden van “slachtoffers” der hardvochtige en gewelddadige veiligheidsdiensten getoond hebben.

De media zouden haar gedekt hebben, de Democraten idem dito en er zouden  waarschijnlijk één of meerdere Republikeinen op de een of andere manier voldoende onder druk gezet zijn om toch voor de lieftallige Hillary te stemmen.

Afsluitend moet u eens dit opiniestuk uit de Volkskrant van 22 maart 2002 lezen.  Vergelijk met de hetze tegen de benoeming van Kavanaugh.  Waar in het opiniestuk de Democraten als achtervolgde jachtprooi van de Republikeinen genoemd werden, kan men die vandaag zonder meer onderling verwisselen.  Een voorbeeld dat we naar het heden aangepast hebben: “Volgens Clinton Trump zelf kwam het er op neer dat de conservatieve Republikeinen progressieve Democraten hem domweg weigerden te accepteren als president.”

 

4 gedachten over “Wat als…

  1. Ik mag er niet aan denken dat die bitch op die post terecht gekomen zou zijn, dat zou een ramp geweest zijn voor heel de westerse samenleving. De enige korrecte plaats voor dergelijk monster is een isoleercel.

  2. U schrijft : “… de media zouden haar gedekt hebben …” Dat is vrij onfatsoenlijk vind ik hoor !

Reacties zijn gesloten.