4 gedachten over “Wapenstilstand?

 1. Naar aanleiding van deze 11 november, de zo gezegde wapenstilstand van WO I,
  is het ogenblik gekomen om eens achter de schermen te kijken van deze WO I en ook van de daarop volgende oorlogen. De bijgevoegde bruggetjes van de webstek van Henry Makow(=een canadese jood, en dus een bron boven alle verdenking), geven een totaal andere kijk op de achtergronden van deze WO I.
  Deze achtergronden zijn ook van belang voor wat er zich vandaag afspeelt.
  Hieruit blijkt ook dat al de conflicten gedurende de 20ste eeuw, deel uitmaakten van een bewust georganiseerde strategie.
  Al deze oorlogen hebben ons dus niet per toeval “overvallen” , zoals een “regenbui” tijdens een “herfststorm..!!.”, waarvan men dan rug kriebels krijgt.

  http://henrymakow.com/veteransdayrequires.html

  http://www.henrymakow.com/downton_abbey.html

  • Na het lezen van Makow’s bedenkingen (plus de meeste commentaartjes) kan Fikken niet anders zijn dan triestig omwille van zoveel millioenen gesneuvelde jong- èn oudere soldaten in de vele oorlogen. —> Dàt is ook de reden waarom hij al véle jaren NIET MEER rondrijdt in “De Westhoek”.
   Het zou eigenlijk moeten een verplichting zijn voor alle vooraanstaande politici in West-Europa om tenminste éénmaal die kerkhoven te bezoeken, en dan collectief te mijmeren hoé zij, in ‘t vervolg, hun regeringsstelsel zouden doorvoeren.
   Terwijl er millioenen mensen het leven gaven om TWEEMAAL een schurkenregime het “land uit te bonjouren”, vinden zij er nisk béters op dan een massa potentiële toekomstige vijanden in een godsdienstOORLOG zo-maar binnen laten en, o, grote schande: bepamperen op àlle mogelijke wijzen.
   —————– en nu gaat Fikken een pilletje innemen tegen de verhoogde bloeddruk. 🙁

 2. Vandaag wordt in Notre Dame de Lorette (Artesië) een nieuw herdenkingsmonument ingewijd ivm WO 1, met daarop de namen van een half miljoen mensen die in die streek gevallen zijn. De namen staan alfabetisch gerangschikt en vermelden geen rang noch nationaliteit, het monument beantwoordt daarmee aan de nieuwe tijd : no nation – no border.

Reacties zijn gesloten.