1 gedachte op “Wanneer worden de terreurslachtoffers vergoed?

 1. Barbara, had je de reactie gelezen in de volgende brug, dan had je je deze zinloze interpellatie kunnen besparen.
  https://www.golfbrekers.be/kleinzielig-schaduwboksen/comment-page-1/#comment-45394

  Als men het niet aandurft om de waarheid te zeggen over deze aanslagen, dan werk je mee aan de doofpot door dergelijke interpellaties.
  Het is niet de Belgische, lees vooral Vlaamse belastingbetaler, die moet geplunderd worden, maar wel al de politieke en veiligheidsverantwoordelijken die de aanslagen van Brussel en Zaventem hadden kunnen voorkomen, door gewoon te waarheid te zeggen over Parijs, maar laffelijk zwegen, in dienst zijnde van de 2 Olifanten in de kamer. Zij dienen geplunderd te worden.
  De hoofdverantwoordelijke voor deze “false flag” aanslagen is echter de duivel in het Midden Oosten, en die men nu via een show proces gaat uit de wind zetten. Dit zijn daden van “hoogverraad”.
  https://www.henrymakow.com/030203.html
  met titel : “Fake Terror is Oldest Trick in Zionist Toolbag “ (=einde titel).

  Gezien het hier gaat om een zeer gevoelige materie, verwijs ik naar de tekst in de brug.
  Het voormelde werd ter kennis gebracht van de bevoegde instanties, die echter zwijgen als vermoord. Het illustreert de slaven – dan wel hoerenstatus van het land t.o.v. de duivel.
  Deze aanslagen vielen ook niet zomaar uit de lucht, maar zijn het gevolg van bloedige schandalen uit het verleden, die in de doofpot bleven zitten.. en waar de sporen lopen naar “The Absolute Power” of beter : “Absolute Evil”.

  Bron : The Nebula van Walter Baeyens. Als men dit boek niet heeft gelezen bij het V.B. dan kan men er maar beter mee stoppen.

  Het voormelde illustreert nogmaals dat Vlaanderen dient verdedigd te worden in Vlaanderen en niet in het buitenland, via “allianties” die dan als een molensteen rond de nek hangen, en verhinderen om de waarheid te spreken.
  Als men zijn ziel gaat verkopen aan de duivels, zoals Faust, hetzij in Tel Aviv, Moskou, Parijs, Londen, New York e.a. dan moet men nadien niet alleen zwijgen, maar op de koop toe de door de duivels verkondigde leugens herhalen.
  Het Vlaamse verzet dien dan ook op zoek te gaan naar de verboden waarheden… en zich te ontdoen van alle mollen en saboteurs om vervolgens een klare duidelijke, dan wel ruwe rauwe taal te spreken, want als het op leven en dood aankomt, kunnen er geen compromissen gesloten worden… we gaan immers volop naar een dergelijke kritieke toestand. En voor de rest : vergeet de “sneeuwvlokjes”, en zet ze bij het huisvuil. Zolang dat de verraders niet beven en bibberen als men het spreekgestoelte bestormt, dan stelt men niets voor.

Reacties zijn gesloten.