Wanneer breekt de kruik?

Wanneer gaat de EU inzien dat men met Erdogans Turkije geen afspraken kan maken?  Het lijkt wel alsof de Turkse president erop uit is iedereen tegen de haren in te strijken.  Hoeveel vernedering kan West-Europa verdragen?  Merkel en Tusk gaan op bedevaart naar het Ottomaanse Rijk en verklaren Turkije ‘een voorbeeld’ voor de mensenrechten. 

Zijn journalisten of cabaretiers dan geen mensen?  Hebben zij dan geen rechten?  Zijn Koerden – nochtans landgenoten – ongedierte dat moet vernietigd worden?

Zelfs tot in Duitsland reikt de lange arm van Erdogan.

En in Nederland werd via het Turkse Consulaat opgeroepen beledigingen te melden:

Ditmaal waren het de Turken die dansten.  Blijdschap om arrestatie columniste Ebru Umar.

Erdogans troepen in Nederland in actie: Ingebroken bij gearresteerde Ebru Umar.

De EUropese Commissie stelt 4 mei in het vooruitzicht voor visumvrij reizen van de Turken.  Dat ze niet voldoen aan de voorwaarden, dat ze hun eigen wetgeving nog moeten aanpassen, dat hun paspoorten niet comform zijn… wordt dat nu gewoon genegeerd?

Als Nederlandse, Vlaamse, Engelse, Schotse, Catalaanse, Oostenrijkse, Poolse, Italiaanse, Hongaarse en ja zelfs Duitse patriotten zich verweren tegen de verEUropianisering, dan worden ze uitgescholden, bedreigd, vervolgd.  Maar als de Turken heel de EU chanteren en voor aap zetten, dan is er geen vuiltje aan de lucht.

Blijf met je rotpoten van onze rotcolumnisten af
De arrestatie van Ebru Umar om een paar tweets geeft aan hoe ver het regime in Ankara bereid is te gaan om elke vorm van kritiek in de kiem te smoren. Niemand is veilig zolang Europese regeringen weigeren hun burgers te beschermen tegen de Turkse dictator. Sterker nog, Brussel, Berlijn en Den Haag moedigen de facto het islamofascistische bewind alleen maar aan. De Vijfde Colonne hier wrijft zich in de handen.  Lees verder…

Turkije: ‘wij verklaren het EU-rapport nietig’

 

 

1 gedachte op “Wanneer breekt de kruik?

  1. Ik vrees en denk dat die Ergodan uiteindelijk lid zal worden van Europese Unie omdat wij geen leiders hebben maar mislukte janetten . Ik vrees ook nog voor een Europese naamverandering . De Verenigde Staten van Turkije . De nog bestaande tegenstrevers zullen slachtoffer worden van een spijtig ongeval en alle eer krijgen op hun begrafenis met tranen in de ogen. Wij verklaren het EU rapport nietig….De enige juiste reactie van EU zou dan moeten zijn “trek uwe plan met uw fluchtelingen van ons geen rooie bal meer en vergeet uw miljarden die enkel zouden dienen voor de verfraaiing van zijn paleis .

Reacties zijn gesloten.