Wakker op Zondag…

… maar wij zijn altijd wakker!

Voor de Vlamingen, die de ongelooflijke pech hebben, ATV niet op hun televisie te kunnen ontvangen, is internet een godsgeschenk.  In ‘Wakker op Zondag’, niet te verwarren met de ‘7de Dag’, ze zijn inwisselbaar qua poco vooringenomenheid, ‘mocht’ Tom Van Grieken – “het Uplace voor West-Europa”  – present tekenen over de justitiehervorming.

“Liever een slecht akkoord, dan een goed proces” (vanaf ca. 25’40”).  Daarvoor kwam voetbal en de islam aan bod, twee thema’s die niet weg te slagen zijn uit de berichtgeving.  Ze is een ‘betrokken burger’, stelt Francesca, die ‘een ander beeld van de islam naar buiten wil brengen want anders worden we allemaal gebrainwashed door een aantal zotten in de wereld die iets uitdragen dat niet klopt met de realiteit’.  Hierin vlotjes ondersteund door ene Jonas Slaats, die zijn boek kwam promoten: ‘verplichte literatuur’. 

U ziet maar of u heel de uitzending wil uitkijken.  Wij zijn in elk geval meer dan gelukkig dat onze zondag niet verkl… werd door het wakkere ATV-zicht op onze samenleving door een roze rode bril.  Wat niet wil zeggen dat we nu niet met veel belangstelling kijken en luisteren naar de mening van Tom Van Grieken.

Klik hier voor de uitzending.

Justitie bespaart op haar kerntaak

FVE