Waartoe een dagje Walibi leiden kan

MM900236531[1]Waartoe een dagje Walibi leiden kan.

Een dag pretpark is geen sinecure.  Een hele dag vertier, teveel om dragen.  Dag in, dag uit, de doelloosheid van het leven in een vijandige omgeving, de discriminatie, het racisme, de frustraties doorstaan en dan eindelijk: de ontlading tijdens een dagje Walibi.  Je zou voor minder gaan flippen.   Gelukkig hield de spoorwegpolitie het hoofd koel en konden ze erger voorkomen, want ze werden na beraad met de imam en enkele waarschuwende telefoontjes uit de verrijkte gemeenschap op vrije voeten gezet.  Oef!  Dat had slecht kunnen aflopen, maar nu beperkt de schade zich tot enkele schrammen, blutsen en builen.  Die zitbanken waren toch al aan vervanging toe nadat andere vrolijke jongeren er hun messen op getest hadden.
Home“Trein bijna drie uur te laat door agressieve jongeren

Maandagavond heeft de spoorwegpolitie 17 jongeren opgepakt die amok maakten in een trein. De trein kwam bijna drie uur te laat in Brussel-Zuid aan.

Dat schrijft Het Nieuwsblad. De jongeren, allemaal uit het Brusselse, kwamen terug van een bezoek aan Walibi. In de trein op de lijn Luxemburg – Brussel-Zuid vernielden ze zitbanken en trokken aan het alarm. Ze vielen ook een vrouw lastig.

De treinbestuurder liet de spoorwegpolitie komen. In de omgeving van het station van Etterbeek werden de jongeren van de trein geplukt. Omdat het niet duidelijk was wie voor welke vernieling verantwoordelijk was, werden ze allemaal vrijgelaten.

De trein met ongeveer 700 passagiers aan boord kwam door het incident bijna drie uur te laat aan in Brussel-Zuid. Ook 16 andere treinen liepen vertragingen op tot meer dan twee uur. Een aantal reizigers werd daarom gratis per taxi ter bestemming gebracht.”

Tot zover het relaas in het Nieuwsblad.

De werkelijke feiten vastgesteld door het rijdend personeel NMBS:
– Een veertigtal allochtone jongeren had de controle overgenomen van een aantal rijtuigen, met een ware ravage als gevolg.
In de rijtuigen moesten ramen het begeven, elektrische verbindingen tussen de rijtuigen werden losgemaakt, brandblussers werden op andere reizigers leeggespoten, zitbanken werden vernield, agressie op reizigers, de treinbegeleider moest zich opsluiten vanwege doodsbedreigingen, en een vrouw werd lastiggevallen en daarna ook nog verkracht.

Ze hebben hen allemaal laten lopen!

FVE

5 gedachten over “Waartoe een dagje Walibi leiden kan

 1. Inplaats van “ze hebben ze allemaal laten lopen ” Ze hebben ze allemaal laten dopen ! ” want hun opvoeding in het teken van de meest vredelievende religie trekt op geen fluit ! Onze pracht politiekers kunnen wel met hun F 16 een beetje bombarderen in Lybie of een beetje vechten in Afghanistan , maar zijn blijkbaar niet in staat om een horde miskramen tot betere gevoelens te brengen . Belgie ? ! Hoe begint den brabacone ook weer ” O ! Dierbaar Belgie O heilig land der vaaa-aaa-dren….. en dan volgt er een hoop flauwe kul en daar moeten we nog voor rechtstaan ook , uit respect ! saluu me gat ! Heren eerwaarde missionarrissen er is werk aan de winkel je hoeft je zelfs niet te verplaatsen naar verre landen , ze lopen voorbij je deur ! Van de zonnebank getinte jongens verlos ons Heer (wie dat ook moge zijn !

 2. – De werkelijke feiten vastgesteld door het rijdend personeel NMBS. – Aldus de potsierlijk ‘eerlijke’ verslaggeving van de Gofbrekers. Met zo’n lul referentie maak je jezelf direct ongeloofwaardig. Deze site is dus te lui, te beroerd, te ondeskundig, te onbetrouwbaar (doorstrepen wat niet toepassing is) om een link naar de bron ter rectificatie aan te geven.

  • Beste Hans als je deze site te lui, te beroerd te ondeskundig en te onbetrouwbaar vind , waarom lees je het dan ? Maar eerlijk gezegd , ik heb ook mijn twijfels ! De werkelijke feiten zijn waarschijnlijk vastgesteld door NMBS moslim-haters. Die brave jongens zo demoniseren is een echte schande terwijl ze feitelijk een voorbeeld zijn van hoffelijkheid voor onze blanke jeugd , bewijs ze mochten allemaal beschikken ! Dat Youtuubeke over die executie geloof ik ook niet ! Volgens mij is dat in scene gezet door het regime om die dappere rebel-krijgers in een slecht daglicht te plaatsen . Het enigste wat ik nog als “nieuws” betrouwbaar vindt zijn de maten van lady GaGa , waarom zou ze daarvoor liegen , alhoewel ?

 3. Ik wil reageren hoor en ik lees de artikels hier elke dag. Ik reageer niet omdat ik steeds niet kan geloven dat het zo erg geworden is allemaal. Ons land en onze hele wereld gaat naar de klote door dat geloof van de vrede.
  Triestig allemaal…
  Maar geef het niet op redactie van Golfbrekers. Ray deed dat ook nooit en als jullie geen artikels meer posten, zijn we allen afhankelijk van de nullenzender.
  Bedankt voor je dagelijkse dosis depresserend nieuws. 😉

Reacties zijn gesloten.